ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Άνοιγμα” ΑΣ στο… παρελθόν, με την (επαν)εμπλοκή και Ψηφίδη, Αλεξανδρίδη

Την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου αναμένεται να εκδικαστεί η αίτηση για τον διορισμό νέας διοίκησης Ειρηνοδικείου στον Ερασιτέχνη, μια και εξέπνευσε η θητεία της παρούσας, με δεδομένα τα ανοιχτά προβλήματα που υπάρχουν.

Στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο επιβεβαιώθηκε η πρόθεση της συνέχισης των διοικούντων που βρίσκονται ήδη σε αυτό, με επικεφαλής τους Τάσο Οικονόμου και Όμηρο Φωτιάδη. Ο τελευταίος παίζει ουσιαστικά τον ρόλο του συντονιστή όλων των ενεργειών του Ερασιτέχνη και έχει αναλάβει μια σειρά πρωτοβουλιών που θα παίξουν τον κυρίαρχο ρόλο στην “επόμενη μέρα”, άσχετα εάν θα είναι και ο ίδιος παρών ή όχι.

Ήδη, όπως τονίστηκε στο διοικητικό συμβούλιο υπάρχει η επιθυμία για ένα “άνοιγμα” στο… παρελθόν, με τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων παραγόντων. Κλήθηκαν μάλιστα να φωνάξουν παρών οι Γιάννης Ψηφίδης, Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, αλλά και άλλοι παράγοντες που ήταν κοντά στον σύλλογο είτε έχοντας θεσμικό ρόλο, είτε όχι.

Το παρών στη συνεδρίαση έδωσαν πέρα από τα εναπομείναντα μέλη της διοίκησης και οι Ψηφίδης, Παπαδόπουλος, Χατζής, Κωνσταντινίδης, Δεσύπρης οι οποίοι πιθανότατα μαζί με τους οκτώ της διοίκησης θα συμπεριληφθούν στην αίτηση που θα κατατεθεί.

Τυπικά όλα θα ξεκαθαρίσουν στην αυριανή διαδικασία στο Ειρηνοδικείο.

To Top