ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Άνοιξε ξανά ο ηλεκτρονικός λογαριασμός για την ενίσχυση της ΚΑΕ Άρης

Άνοιξε ξανά ο ηλεκτρονικός λογαριασμός του ΑΣ Άρης στη VIVA για την ενίσχυση του μπασκετικού τμήματος, με την ΚΑΕ να θέλει την οικονομική στήριξη όσων μπορούν να βοηθήσουν είτε με την κατάθεση ενός ποσού είτε με την αγορά διαρκείας.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναφέρει σχετικά η ΚΑΕ: «Η ομάδα μας έχει επτά «τελικούς» στο «Nick Galis Hall», στο δεύτερο γύρο της Basket League. Σ’ αυτούς τους επτά «τελικούς», το πιο ιστορικό γήπεδο της Ελλάδας πρέπει να είναι γεμάτο απ’ άκρη σ’ άκρη. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας Β’ γύρου συνεχίζεται και περιλαμβάνει τους επτά εντός έδρας αγώνες του δεύτερου μισού της κανονικής περιόδου της Basket League. Αγώνες που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την κατάληξη της προσπάθειας του ΑΡΗ για να πετύχει το στόχο του.

Το δεύτερο «μέτωπο», στο οποίο δίνεται καθημερινή μάχη από την Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ είναι αυτό της διευθέτησης των πολλών υποχρεώσεων, παρόντος και παρελθόντος. Τα μέλη του Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. προέρχονται μέσα από τον πυρήνα φιλάθλων της ομάδας και ξέρουν πολύ καλά πόσο έχει βοηθήσει και «ματώσει» οικονομικά ο κόσμος του ΑΡΗ για να βοηθήσει την ομάδα, όποτε αυτό ήταν απαραίτητο.

Στην κρίσιμη κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, κάθε βοήθεια στην προσπάθεια της νέας διοίκησης της Κ.Α.Ε. είναι ευπρόσδεκτη. Γι’ αυτόν το λόγο έχει ανοίξει εκ νέου ο λογαριασμός του Α.Σ. ΑΡΗΣ στη VIVA για την οικονομική ενίσχυση της Κ.Α.Ε.. Οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να καταθέτουν το ποσό που μπορούν κι επιθυμούν στην παρακάτω διεύθυνση:

https://www.viva.gr/tickets/sports/as-aris-enisxusi-kae-aris/».

To Top