ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Άνοιξε το ροτέισον, μοιράστηκε ο χρόνος, πιο… φρέσκια η ομάδα ενόψει Μπούντουτσνοστ

Η εμφάνιση δεν ήταν αυτή που θα ήθελε ακριβώς ο Δημήτρης Πρίφτης από τους παίκτες του κόντρα στην Καβάλα, αλλά αυτό που έχει σημασία… κατόπιν εορτής είναι ότι βρήκε έναν αγώνα να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής και να έχει τους παίκτες του “φρέσκους” για την δύσκολη βδομάδα που έρχεται.

Στον χθεσινό αγώνα με την Καβάλα ο Έλληνας τεχνικός άνοιξε ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά το ροτέισον. Το επέτρεψε και ο αντίπαλος. Δεν αγωνίστηκε παίκτης περισσότερο από 28 λεπτά (τόσα έπαιξε ο Γουότερς), οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο έπαιξαν 10-19 λεπτά, ενώ πήρε χρόνο και ο Δίπλαρος.

Οι Μακ Νιλ, Γουάιτ και Χάγκινς έμειναν κάτω από τα 25 λεπτά, οι υπόλοιποι βοηθήθηκαν στο να μπουν σε έναν καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό, ανεξαρτήτως της απόδοσης ή της ευστοχίας τους.

Αν συνυπολογίσει κανείς ότι και με την Τράμπζονσπορ δεν υπήρξαν παίκτες που “καταπονήθηκαν” με μεγάλο χρόνο συμμετοχής – μόνο ο Μακ Νιλ έπαιξε πάνω από 30 λεπτά – τότε μπορεί να διαπιστώσει ότι η ομάδα του Άρη πάει να παίξει με Μπούντουτσνοστ και ΑΕΚ έχοντας σε αρκετά καλή κατάσταση το ρόστερ του.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους χρόνους συμμετοχής με Τράμπζονσπορ και Καβάλα:

aris_trabzon_xronos aris_kavala_xronos

To Top