ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Άντε και καλή μας χρονιά! Άνετο “ποδαρικό” για τον Άρη (2-0) επί της Καλαμαριάς!

Με το… δεξί στο 2018 ο Άρης, που επικράτησε πολύ εύκολα με 2-0 του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, επιστρέφοντας στα “τρίποντα”, μετά τις δύο σερί ισοπαλίες. Όγδοη φετινή νίκη για τους “κιτρινόμαυρους” που διατήρησαν την διαφορά από την δεύτερη θέση. Πλατέλλας και Ντούνης τα πρώτα γκολ της χρονιάς για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού.

Ένα πρώτο ημίχρονο με εντάσεις, διαμαρτυρίες, αποβολές και… δύο γκολ για τον Άρη, που έβαλε τις βάσεις για το 8ο φετινό “τρίποντο”. Στο 14΄ο Πλατέλλας αμαρκάριστος στη μεγάλη περιοχή με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ (1-0) για τους “κιτρινόμαυρους”! Στο 34΄ο Γεωργιάδης χωρίς να πάρει την εντολή του διαιτητή χτύπησε φάουλ με αποτέλεσμα να δει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβληθεί! Τρία λεπτά αργότερα, ο Καλαϊτζίδης που δεν σταμάτησε λεπτό να διαμαρτύρεται έντονα στον 4ο αποβλήθηκε, από τον διαιτητή Κυρίτση! Οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 44΄με τον Ντούνη, έφτασαν στο 2-0, με ωραίο πλασέ από την μικρή περιοχή.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Άρη να ψάχνει ένα ακόμα γκολ. Στο 58΄η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη! Σέντρα του Πλατέλλα, κεφαλιά του Ντούνη στο δεύτερο δοκάρι, εξαιρετική επέμβαση του Λόπεθ, με την μπάλα να βρίσκει κατά πάσα πιθανότητα και χέρι αντιπάλου. Ένα λεπτό αργότερα, σουτ του Διαμαντόπουλου και πάλι εντυπωσιακά απομάκρυνε ο Λόπεθ! Στο 63΄ο Παυλίδης απείλησε, αλλά το σουτ του από το σημείο του πέναλτι, κατέληξε στην αγκαλιά του Λόπεθ. Στη συνέχεια του αγώνα οι παίκτες του Άρη, έριξαν αισθητά ρυθμό, είχαν ευκαιρίες να απειλήσουν, όμως την καθοριστική στιγμή έκαναν πολλά λάθη με αποτέλεσμα το 2-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις: 

Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πασάς (54΄Παυλίδης), Πλατέλλας, Ντούνης (83΄Μαραγκός), Διαμαντόπουλος (71΄Κάσσος)

Στον πάγκο: Αναγνωστόπουλος, Μιλούνοβιτς, Παυλίδης, Κάσσος, Τζανακάκης, Μαραγκός, Λώττας

Καλαμαριά (Δ. Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καλί, Βεργώνης (82΄Καπίας), Καλογέρης, Μπρίτο (71΄Γκουγκούδης), Συμελίδης, Λιόνης (56΄Ν΄Λουντούλου), Χασομέρης

Στον πάγκο: Καλογεράκης, Καλαϊτζίδης, Καπίας, Ν΄Λουντούλου, Κυβελίδης, Γκουγκούδης, Ντούνγκα

Διαιτητής: Kυρίτσης (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης) – Τζιώτζιος (Θράκης)

 

 

To Top