Άντε και καλό ξενύχτι!

Ξέραμε εξ’ αρχής ότι θα είναι… βάρβαρο για εμάς. Η διαφορά ώρας Ελλάδας και Βραζιλίας είναι ολίγον τι μεγάλη, αλλά τι να κάνουμε; 

Μια χαρά θα καθίσουμε μπροστά στον καναπέ μας, με την απαραίτητη δόση καφέ και έχει ο Θεός!

Η FIFA ανακοίνωσε την Πέμπτη τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων στο Παγκόσμιο Κύπελλο και τα μαντάτα-τουλάχιστον για τη φάση των ομίλων- προμηνύουν δυνατό ξενύχτι!

Δεν μας φτάνει που με τη «χώρα του καφέ» έχουμε ήδη 6 ώρες διαφοράς, έχουν προγραμματίσει αγώνες στις πόλεις Μανάους και Κουίαμπα, με τις οποίες έχουμε επιπλέον μια ώρα!

Η πρεμιέρα του Μουντιάλ θα γίνει στις 12 Ιουνίου στο Σάο Πάολο, στις 17:00 (ώρα Βραζιλίας).

Τα παιχνίδια των ομίλων θα διεξάγονται στις 13:00, 16:00, 17:00, 19:00, 21:00. Τώρα αν προσθέσετε σε αυτές, 6 και 7 ώρες, ανάλογα με την πόλη που θα λάβουν χώρα, καταλαβαίνετε ότι με τα… βραδινά ματς θα έχουμε ένα θεματάκι. Αλλά, δεν «μασάμε», μια φορά στα τέσσερα χρόνια γίνεται, ας πάμε και με… μαύρους κύκλους την άλλη μέρα στη δουλειά. Χαλάλι!

Βέβαια, δεν ξενερώνουμε! Γιατί από τα νοκ-άουτ παιχνίδια το πρόγραμμα φτιάχνει και η φρεσκάδα στα πρόσωπά μας θα επανέλθει… μερικώς. Οι προημιτελικοί αναμένεται να γίνουν 13:00 και 17:00, τοπική ώρα (υπολογίστε πάλι +6, +7, ανάλογα), ενώ τα ημιτελικά και πάλι ώρα Βραζιλίας στις 17:00.

Ο μεγάλος τελικός, όπου θα κριθεί ο τίτλος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή θα διεξαχθεί στο ιστορικό «Μαρακανά» στις 16:00, τοπική ώρα.

Μάλιστα, η παγκόσμια ομοσπονδία ενημέρωσε ότι όλοι οι διεθνείς παίκτες που θα παρευρεθούν στη Βραζιλία, οφείλουν να έχουν «ξεμπερδέψει» με τις υποχρεώσεις τους συλλογικά μέχρι τις 19 Μαΐου 2014, ώστε μέχρι τις 25 του ίδιου μήνα να έχουν μια εβδομάδα ξεκούρασης, προτού μπουν σε κλίμα… σάμπα!

Όπως είπαμε, όμως, δύσκολες ώρες, αλλά θα αντέξουμε. Ανά τέσσερα χρόνια γίνεται η γιορτή, ο καφές-Δόξα το Θεώ- είναι ακόμα φθηνός- θα τα καταφέρουμε!

Πηγή: sport-fm

To Top