Άντονι: Ανακοινώθηκε μέχρι το 2027 στη Γιουνάιτεντ

Το τυπικό σκέλος απέμενε κι έτσι από το πρωί της Πέμπτης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε πως ο Άντονι των 100 εκατομμυρίων είναι πλέον μέλος της ομάδας για τα επόμενα 5+1 χρόνια.

Ο Βραζιλιάνος ανάγκασε την Γιουνάιτεντ να διαθέσει 100 εκατομμύρια προκειμένου ο Άγιαξ να δώσει την έγκρισή του και να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή στους «κόκκινους διαβόλους».

Το κόστος της μεταγραφής είναι τέτοιο που ο Τεν Χαγκ θα εύχεται η προσωπική του επιλογή να βγει σε καλό, με τον Άντονι να έχει υπογράψει επίσημα πλέον μέχρι το 2027, με οψιόν επέκτασης γι’ ακόμα ένα έτος.

Στο Άμστερνταμ είχε 31 γκολ και 27 ασίστ σε 134 εμφανίσεις, αναδείχθηκε δυο φορές Πρωταθλητής Ολλανδίας και έχει το χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020.

«Ήταν πολύ καλό για εμένα και την καριέρα μου που έπαιξα υπό τις οδηγίες του Τεν Χαγκ γιατί κατάφερε να με κάνει να εκφραστώ στο γήπεδο και είμαι ενθουσιασμένος που με ήθελε και μου είπε τις φιλοδοξίες του για την Γιουνάιτεντ» σχολίασε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του κλαμπ του Μάντσεστερ.

To Top