Άνω κάτω ο Ολυμπιακός: “Γκάζια” ο Μαρινάκης στους παίκτες, ένταση μεταξύ τους

“Γκάζια” του Βαγγέλη Μαρινάκη στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ υπήρξε και ένταση μεταξύ των παικτών.

Σύμφωνα με το «ΦΩΣ», ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε στα αποδυτήρια της ομάδας και εξέφρασε στους παίκτες τη δυσαρέσκειά του για την εικόνα που παρουσίασαν και την απώλεια του τίτλου.

Ο μεγαλομέτοχος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ είχε ζητήσει από την ομάδα την κατάκτηση του νταμπλ, ωστόσο ο δεύτερος στόχος χάθηκε και ο ίδιος ήταν φανερά απογοητευμένος από την αγωνιστική καθίζηση της ομάδας τις τελευταίες εβδομάδες, με αποτέλεσμα να τα «χώσει» σε όλους. Πριν αποχωρήσει ζήτησε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά την ίδια ώρα τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο ίδιος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές τομές στην ομάδα και εκκαθαρίσεις στο ρόστερ, καθώς δεν αρκείται στο 47ο πρωτάθλημα.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού υπήρχαν και έντονες συζητήσεις μεταξύ των παικτών για το τι έφταιξε για τον αποκλεισμό. Με τους παλμούς στο «κόκκινο» μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι, ήταν λογικό να υπάρχει εκνευρισμός στην ομάδα.

To Top