Άνω-κάτω ο Παναθηναϊκός, Μπόλονι σε ρόλο “πυροσβέστη”: “Τα φούσκωσαν… “

Άνω-κάτω ο Παναθηναϊκός, με τον Λάζλο Μπόλονι να λειτουργεί σε ρόλο “πυροσβέστη” τονίζοντας ότι “φούσκωσαν τα γεγονότα… “.

Ο Λάζλο Μπόλονι επιβεβαίωσε κατά την εβδομαδιαία συνέντευξή του στη NOVA πως υπήρξαν ενδό-αποδυτηριακοί εκνευρισμοί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και πως ορισμένοι παίκτες του Παναθηναϊκού κλήθηκαν ενώπιον της διοίκησης γι’ αυτό, ωστόσο απ’ την άλλη υποστήριξε πως «όλα φούσκωσαν λόγω των ΜΜΕ».

Όπως είπε για το θέμα που δημιουργήθηκε στα αποδυτήρια:

«Όταν έχεις μια ομάδα με 40 νέους στα αποδυτήρια, καθένας έχει το δικό του χαρακτήρα. Είναι αναπόφευκτο να έχεις διάφορες καταστάσεις έντονες. Αυτό συμβαίνει καθημερινά. Εμένα μου αρέσουν οι παίκτες που έχουν χαρακτήρα. Όμως αυτός ο χαρακτήρας πρέπει να πηγαίνει προς το συμφέρον όλων και του συλλόγου, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό. Κάποιοι μικροί εκνευρισμοί συνέβησαν στο τέλος του αγώνα, αλλά όλα φούσκωσαν λόγω των ΜΜΕ. Το να γράφεις για σκάνδαλο για να πουλήσεις περισσότερο, είναι κάτι που γίνεται συνέχεια και η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Μιλήσαμε ανοιχτά μπροστά σε όλους μέσα στα αποδυτήρια. Κλήθηκαν παίκτες ενώπιον της διοίκησης και πιστεύω πως με την ωριμότητα που τους διακρίνει, κατανόησαν πως ίσως ένας άλλος τρόπος αντιμετώπισης είναι περισσότερο σωστός. Έχω τη δύναμη όμως να πω ότι όλα αυτά είναι πίσω μας. Μπορεί να εμφανιστούν, βέβαια, νέα, γιατί έτσι είναι η ζωή. Και για μένα και όλο τον κόσμο έχω μια απάντηση: η απάντηση είναι στον αγωνιστικό χώρο και είμαι πεπεισμένος ότι θα τη δώσουν στον αγωνιστικό χώρο».

To Top