Άνω κάτω στην Τούμπα! Ο Παμπλίτο κλάταρε και ζήτησε τετ α τετ με Σαββίδη

Που να έχαναν κιόλας, που το άξιζαν… Άνω κάτω παραμένει ο ΠΑΟΚ στα ενδότερα μετά το ξεμπρόστιαμα που του έκανε ο Άρης και γι’ αυτό ο… Παμπλίτο ζήτησε άμεσα τετ α τετ με τον Σαββίδη!

Όπως αναφέρει το sport-fm.gr “προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ για τις εμφανίσεις και την εικόνα της ομάδας, ιδιαίτερα στα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Πάμπλο Γκαρσία γνωρίζει πολύ καλά πως αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο, ενώ έχει αντιληφθεί τη δυσαρέσκεια που υπάρχει και από τη μεριά του Ιβάν Σαββίδη.

Για αυτό το λόγο, όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο Ουρουγουανός τεχνικός ζήτησε απευθείας επικοινωνία με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, χωρίς να υπάρχει οποιοσδήποτε άλλος μπροστά, για να συζητήσουν όλα τα θέματα αγωνιστικά και εξαγωνιστικά.

Το αίτημα του Γκαρσία έγινε δεκτό από τον Σαββίδη και αυτή η συζήτηση εφ’ όλης της ύλης αναμένεται να γίνει εντός της εβδομάδας, πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος”.

 

To Top