“Άξια βρίσκεται ο Άρης στη θέση αυτή”

Ο Ντούσαν Σάκοτα υπογράμμισε ότι η ομάδα του δεν είχε στόχο να καλύψει τη διαφορά του αγώνα, αλλά στο τέλος κατάφερε και την ανέτρεψε. Επίσης, τόνισε ότι ο Άρης βρίσκεται άξια σ΄αυτή τη βαθμολογική θέση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

“Ήταν ένα καλό και δυνατό παιχνίδι. Για να είμαι ειλικρινής, δεν είχαμε βάλει στόχο να καλύψουμε και τη διαφορά της ήττας στη Θεσσαλονίκη. Θέλαμε να κερδίσουμε. Κάναμε καλά κάποιες συγκεκριμένες δουλειές στην άμυνα που μας βγήκαν, εκτός από ένα κομμάτι του πικ-εν-ρολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο τέλος δημιουργήσαμε μια καλή διαφορά και καταφέραμε να την κρατήσουμε. Ο Άρης έπαιξε αρκετά σκληρά στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, πήρε περισσότερα ριμπάουντ όμως εμείς είχαμε ποιότητα και περισσότερες λύσεις από τον πάγκο.

Έτσι έχουμε καταφέρει αυτό το σερί νικών. Αν δεν κάνω λάθος, ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη μας. Συνεχίζουμε, με τη βοήθεια των παιδιών από τον πάγκο. Όπως είναι λογικό, όλοι λένε για την πρώτη τετράδα αφού θα δώσει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Σε γενικές γραμμές, η εικόνα που έχουμε είναι εικόνα ομάδας. Το παιχνίδι με τον Άρη ήταν πολύ σημαντικό, αφού για πρώτη φορά είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε με ολοκληρωμένο ρόστερ απέναντι σε αντίπαλο αυτού του. Ο Άρης αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση και του εύχομαι καλή συνέχεια”.

To Top