ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης αποφασισμένος για το “τρίποντο”, την ουσία και το γόητρο κόντρα στον ΠΑΟΚ! (19:30 – PRESSARIS LIVE)

O Άρης κατεβαίνει αποφασισμένος σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης για το “τρίποντο” για την ουσία και το γόητρο κόντρα στον ΠΑΟΚ (19:30- PRESSARIS LIVE).

Ο Χερμάν Μπούργος καλείται να οδηγήσει τον Άρη σε μια κομβικής σημασίας νίκη που θα τον εδραιώσει στην 3η θέση, έχοντας ένα… σκωτσέζικο ντους.

Την στιγμή που είδε με ικανοποίηση την επιστροφή του Γιακούμπ Μπράμπετς, παίκτη… κολόνα στο κέντρο της άμυνας, έχασε το… πολυεργαλείο του κέντρου, τον Λούκας Σάσα.  Ο Βραζιλιάνος μέσος ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, μια και είχε ένα δυνατό πόνο-σφίξιμο στον τετρακέφαλο και τέθηκε νοκ άουτ από το σημερινό ντέρμπι. “Είμαι τέτοιος παίκτης που δεν μου αρέσει να χάνω ούτε μια προπόνηση. Τώρα φανταστείτε ένα παιχνίδι, ειδικά ένα ντέρμπι; Λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου στον αυριανό αγώνα, αλλά θα είμαι εκεί στο γήπεδο υποστηρίζοντας και πιστεύοντας στη νίκη του Άρη! Vamos!” έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάσα στα social media.

Σίγουρα το ευχάριστο νέο έχει να κάνει με την επιστροφή του… βιονικού Μπράμπετς στην κιτρινόμαυρη ομάδα.

Να θυμίσουμε την κιτρινόμαυρη αποστολή:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Γκαρσία, Καμαρά, Ιτούρμπε, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Ματίγια, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Μπεναλουάν, Λουίς Πάλμα, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης.

Σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ, οι Βιεϊρίνια και Ελ Καντουρί ξεκίνησαν θεραπείες και δεν θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου , όπως κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

Ο Πορτογάλος διαιτητής Λουίς Γκοντίνιο ορίστηκε να διευθύνει το κυριακάτικο ντέρμπι.  Βοηθοί του θα είναι οι Τεσέιρα Ρουί και Ρούφο Βάλντερ επίσης από την Πορτογαλία. Τέταρτος ορίστηκε ο Τζήλος του συνδέσμου Λάρισας, στο VAR θα βρίσκεται ο Πορτογάλος Εστέβες Μπρούνο, AVAR ο Παπαδάκης Μιχαήλ του συνδέσμου Ηρακλείου με παρατηρητή τον Ταπαντζά Μιχάηλ από τη Θράκη.

To Top