Άρης-Αστέρας με ενισχυμένες αποδόσεις στη Stoiximan

Η δράση συνεχίζεται στη Stoiximan Super League, με το πρόγραμμα της Κυριακής για την 3η αγωνιστική να είναι ιδιαίτερα πλούσιο. Στις 20:00 ο Άρης υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο αποκλεισμός στα προκριματικά του Europa Conference League και πολύ περισσότερο οι δύο ήττες στο πρωτάθλημα από ΟΦΗ και Λαμία, έφεραν γρήγορα την αλλαγή στην άκρη του πάγκου. Ο Τόλης Τερζής αποχώρησε, ο Άκης Μάντζιος είναι ο αντικαταστάτης του και ο Άρης με το «καλημέρα» καλείται να σπριντάρει για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Άρης-Αστέρας με Ενισχυμένες Αποδόσεις στη Stoiximan

Ο Αστέρας στην πρεμιέρα του ηττήθηκε 3-0 στην Τούμπα, ωστόσο έβγαλε εντυπωσιακή αντίδραση την επόμενη αγωνιστική επικρατώντας 3-0 του ΟΦΗ. Κυνικός, εκμεταλλεύτηκε κάθε λάθος των αντιπάλων και με τέσσερις on target τελικές βρήκε τρεις φορές δίχτυα. Η δημιουργία κορμού και μια άνετη σεζόν είναι ο βασικός στόχος της ομάδας του Ράσταβατς.

Χωρίς περιθώριο για νέα απώλεια ο Άρης, που απέκτησε πίεση από πολύ νωρίς. Αντιμετωπίζει ωστόσο μια σκληρή ομάδα και το έργο του δεν θα είναι εύκολο. Το συνδυαστικό στοίχημα 2-3 γκολ & Να σκοράρει ο Μορόν σε απόδοση 5.30 στο Bet Builder της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

To Top