ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Άρης για Έφορντ και Κάρμπια

“Τον 22χρονο ακραίο επιθετικό του Εργοτέλη, Τζόσεφ Έφορντ εξετάζουν ΑΕΚ και Άρης” λένε στην Κρήτη, την ώρα που οι κιτρινόμαυροι ετοιμάζουν τις πρώτες τους κινήσεις στο μεταγραφικό τομέα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Την ώρα που το συμβόλαιο του Έφορντ με τον Εργοτέλη έχει ισχύ μέχρι το 2020, προκύπτουν αναφορές από την μεγαλόνησο, ότι οι καλές εμφανίσεις του Αμερικάνου επιθετικού, έχουν κινήσει το ενδιαφέρον τόσο της ΑΕΚ, όσο και του Άρη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος ποδοσφαιριστής  είχε γκολ και ασίστ στον αγώνα κυπέλλου Εργοτέλης-Άρης, βοηθώντας τα μέγιστα για να πετύχει την πρόκριση η κρητική ομάδα απέναντι στους κιτρινόμαυρους. Ο Έφορντ έχει πλεονέκτημα, ότι μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της επίθεσης (στις δυο πτέρυγες, αλλά και ως κεντρικός).

Παράλληλα, ένα από τα ονόματα που έχουν προταθεί και εξετάζονται είναι του Φραν Κάρμπια. Ο 26χρονος ακραίος επιθετικός από την ισπανία αποχωρεί από τη Ρέους η οποία διαλύεται λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Η περίπτωση του προτάθηκε στον Άρη, όπως και σε αρκετές ομάδες της Σούπερ λίγκας και εξετάζεται.  Φέτος ο Κάρμπια μέτρησε 17 εμφανίσεις και ένα γκολ με τη φανέλα της Ρέους στη Segunda Division.

 

To Top