ΜΠΑΣΚΕΤ

Άρης για τα δύσκολα, Άρης για την υπέρβαση παρά τις ελλείψεις στη Ρόδο (PRESSARIS LIVE – 17.00)

Αποφασισμένος να κάνει το καλύτερο που μπορεί είναι ο ελλιπής Άρης, όπου σήμερα (PRESSARIS LIVE-17:00) θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Έτοιμος ο Άρης, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χθες με προπόνηση στο νησί! Η κιτρινόμαυρη αποστολή είχε πετάξει χθες  για την Ρόδο, εκεί όπου και προπονήθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες, όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ υπάρχει από ένα θετικό κρούσμα σε Άρη και Κολοσσό, χωρίς προς τον παρόν να επηρεάζει την διεξαγωγή του αγώνα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ζίριους Γουίλιαμς, Σταύρος Σχίζας και Γιάννης Σιδηροηλίας. Την αποστολή ακολουθεί ο Στέλιος Χαβαλές, ενώ από τους υπόλοιπους νεαρούς καλαθοσφαιριστές της ομάδας, ο Νίκος Γεροκώστας είναι ασθενής και ο Φίλιππος Τσαχτσίρας έχε υποχρεώσεις με την Εθνική Παίδων.

Ο Κολοσσός έχει ηττηθεί εντός έδρας μόνο από τον Ολυμπιακό με τον οποίο μοιράζεται το δεύτερο καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ (6-1) πίσω από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (7-0).

Ο Άρης από την πλευρά του μοιράζεται με τον Ηρακλή το χειρότερο εκτός έδρας ρεκόρ του Πρωταθλήματος ως τώρα, με μία νίκη σε έξι αγώνες –ο Ηρακλή έχει μία σε επτά αγώνες- αφού έφυγε με το διπλό μόνο από την έδρα του Προμηθέα.

Ο Κολοσσός ήταν ο νικητής του αγώνα του πρώτου γύρου, συνεχίζοντας μια εντυπωσιακή παράδοση που τον εμφανίζει να φεύγει με τη νίκη από την έδρα του Άρη για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και για έκτη φορά στις οχτώ τελευταίες επισκέψεις του στο Nick Galis Hall.

Οπότε ο Άρης πρέπει να ρεφάρει την ήττα του πρώτου γύρου, αλλά οι απουσίες είναι πολλές!

Διαιτητές του παιχνιδιού θα είναι οι Κάρδαρης-Σταματόπουλος-Θεονάς.

To Top