ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης για… restart, φουλάρει για το διπλό στο Αγρίνιο (15:00 – PRESSARIS LIVE)

Άρης για… restart φουλάρει για το διπλό στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό (15:00 – PRESSARIS LIVE). Η κιτρινόμαυρη ομάδα πέρασε μια από τις πιο δύσκολες βδομάδες των τελευταίων χρόνων και πλέον βρίσκεται μπροστά σε μια σκληρή πραγματικότητα που επιβάλλει να πραγματοποιήσει μια νέα αρχή…

Ομάδα και κόσμος έχουν… αδειάσει μετά τον αποκλεισμό θρίλερ στο κύπελλο από την Λαμία και τώρα όλοι καλούνται να βρουν τα αγωνιστικά και κυρίως τα ψυχικά αποθέματα για να επιστρέψουν στον δρόμο προς τα δίχτυα και φυσικά για την νίκη.

Ο Άκης Μάντζιος θα στερηθεί την παρουσία του Μπερτόγλιο, ενώ υπολογίζει στην αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Γκαρσία, Σάσα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Ματίγια, Σούντγκρεν, Λόπεθ, Γκάνεα, Λούμορο, Δεληζήσης, Μάνος, Ασλανίδης, Μαρμαρίδης.

Με δύο απουσίες θα παραταχθεί ο Παναιτωλικός στο σημερινό ματς στο Αγρίνιο κόντρα στον Άρη.

Με το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός των Αγρινιωτών, Γιάννης Αναστασίου γνωστοποίησε την αποστολή, από την οποία απουσιάζει ο έτσι και αλλιώς τιμωρημένος Κορνέλιους, αλλά και ο Λάρσον που ανακοινώθηκε την Τρίτη. Αναλυτικά την αποστολή του Παναιτωλικού για το ματς με τον Άρη αποτελούν οι: Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Ντουάρτε, Μάρτενσον, Μπελεβώνης, Φλόρες, Περέιρα, Μελίσσας, Μόρσεϊ, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μπακαδήμας, Μαλής, Ανέστης.

Διατητές: Τζήλος (Νικολακάκης, Κολλιάκος, 4ος Κουκούλας, VAR: Ζαμπάλας, Σπυρόπουλος)

To Top