“Άρης δεν είναι μόνο ο Βεζένκοφ”

Ο Νίκος Βετούλας μίλησε για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Άρη, τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ αλλά και για την ομάδα του, τον Απόλλωνα Πατρών.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα “Πελοπόννησος” ο τεχνικός της ομάδας της Πάτρας:

Για τα δύο σερί εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του: «Στους υπολογισμούς λέμε όχι. Αυτή είναι η φιλοσοφία που πάντα μας διέπει ως ομάδα. Δεν γκρουπάρουμε παιχνίδια, αλλά κοιτάζουμε το κάθε ένα ξεχωριστά. Τώρα μας ενδιαφέρει μόνο ο Αρης και εκεί έχουμε στρέψει αποκλειστικά την προσοχή μας».

Για τον Άρη: «Είναι σκληρή ομάδα που έχει μάθει να πηγαίνει τα παιχνίδια της στη δύναμη και στις πολλές επαφές. Το ότι είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος στα ριμπάουντ, καλύτερη από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό σημαίνει πολλά. Αυτή την εποχή διανύει περίοδο φόρμας και σίγουρα έχει ανεβασμένη την αυτοπεποίθηση του έπειτα από τις δύο σερί νίκες που έκανε στα δύο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ».

Για τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ: «Ο Αρης είναι ομάδα και δεν έχει μόνο τον Βεζένκοφ, αλλά και άλλους καλούς παίκτες που κάνουν το παιχνίδι του στην επίθεση. Για παράδειγμα ο Πάσαλιτς όπως και ο Βεζένκοφ είναι βασικοί μοχλοί του στο επιθετικό του κομμάτι».

Για την εκτός έδρας νίκη επί του Πανελευσινιακού: «Η νίκη μας στην Ελευσίνα ήταν μεγάλη και μας δίνει ώθηση και καλή ψυχολογία για τη συνέχεια. Παρά το γεγονός ότι είχαμε προβλήματα στη διάρκεια της προετοιμασίας μας με απουσίες και τραυματισμούς τα ξεπεράσαμε και φανήκαμε δυνατοί. Ομως ότι συνέβη με τον Πανελευσινιακό ανήκει στο παρελθόν, δεν μένουμε σε ένα παιχνίδι όποιο και εάν είναι το αποτέλεσμα. Επαναλαμβάνω μας απασχολεί μόνο ο Αρης και το πώς θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες που θα έχει αυτό το παιχνίδι και το πώς θα μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη που είναι ο στόχος μας».

To Top