Άρης εναντίον όλων! Για την νίκη και την επιβίωση!

Τα ψέμματα τελείωσαν. Ο Άρης εναντίον όλων ξεκινάει από σήμερα τις μάχες στον μήνα της ίδιας του της επιβίωσης. Υποδέχεται την Ξάνθη (17:15-PRESSARIS-LIVE) στο Κλεάνθης Βικελίδης, αναζητώντας την πρώτη νίκη του εντός έδρας νίκη και τη χαρά του «τρίποντου», την οποία έχει να γευτεί από τις 20 Οκτωβρίου (1-0 μέσα στη Βέροια).

Οι κίτρινοι παίζουν προφανώς το τελευταίο τους χαρτί για να συνεχίσουν να ελπίζουν, αφού μόνο με νίκη θα πάρουν πολύτιμο οξυγόνο!

Οι κίτρινοι έκαναν χθες αγιασμό πριν από την προπόνηση στο Νέο Ρύσιο θέλοντας να ξορκίσουν την κακοδαιμονία και να επιχειρήσουν μια νέα αρχή. Ο 47χρονος τεχνικός έδωσε το σύνθημα της νίκης ποντάροντας στα νέα πρόσωπα, ενώ σκέφτεται να ρίξει από το ξεκίνημα του αγώνα στην ενδεκάδα τον Κρίστι Βανγκέλι.

Το αν θα το κάνει θα φανεί πριν από τη σέντρα. Με αυτά τα τα δεδομένα και με τον κόσμο να ετοιμάζεται να δημιουργήσει εκρηκτική ατμόσφαιρα στο πλευρό της ομάδας, ο Άρης αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα με τους: Διούδη, Βλάχο, Βανγκέλι (ή Τσουμάνη), Γιαννίτση, Πουλίδο, Οικονομόπουλο, Καμινιώτη, Τάτος, Αγκάνθο, Μανιά και Μπακασέτα.

Στην αποστολή του Άρη μετέχουν οι: Αγκάνθο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Βανγκέλι, Βλάχος, Γιαννίτσης, Γουναρίδης, Διούδης, Καμινιώτης, Κουσίδης, Κύργιας, Μανιάς, Μπακασέτας, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Τάτος, Τσιάρας, Τσουμάνης.

Η αποστολή της Ξάνθης που μετράει τις απώλειες των Ντε Γκούζμαν είναι τιμωρημένος, Παΐτο (τραυματίας) και Κάλβο (λόγω ασθένειας).: Τσέμα, Ζαρόπουλος, Χοσέμι, Βάλλας, Γούτας, Κομεσίδης, Μπέρτος, Μπαξαβενίδης, Φλίσκας, Γκαρσία, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Μαρίν, Τριάδης, Σουάρεζ, Σολάρι, Σολτάνι, Ράνος.

To Top