ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης…επανεκκίνηση με τρίποντο κόντρα στον ΠΑΟΚ

Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και ταυτόχρονα να διευρύνει το σερί θετικών αποτελεσμάτων κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα επιδιώξει ο Άρης στο σημερινό παιχνίδι (21:30, PRESSARIS LIVE), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League. 

Οι κιτρινόμαυροι μετά την ήττα στο Αγρίνιο, επιστρέφουν στο Κλεάνθης Βικελίδης για το ντέρμπι της πόλης και θέλουν μόνο τους τρεις βαθμούς. Το σύνθημα εξάλλου της… αντεπίθεσης δόθηκε και από τον ισχυρό άνδρα του Άρη, Θόδωρο Καρυπίδη ο οποίος τόσο χθες όσο και την Παρασκευή βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας και μίλησε στους παίκτες λέγοντας τους πως: «Δεν θέλω να έχετε στο μυαλό σας τίποτα άλλο εκτός από το ντέρμπι. Πρέπει να βγάλετε αντίδραση μετά το Αγρίνιο και θέλω να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για να κερδίσετε. Δείξτε την πραγματική σας αξία».

Ο Απόστολος Τερζής έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες πλην του τραυματία Οντουμπάζιο, και επέλεξε για την αποστολή τους Κουέστα, Σιαμπάνη, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Μάνου Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία, Ζερβίνιο, Μαντσίνι, Ντουκουρέ, Γκρέι, Νταμπό, Καμάτσο, Εμπακατά, Ενκουλού, Ντιόπ, Πάλμα, Πίρσμαν, Μαζικού, Σγούρο.

 

To Top