ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Άρης και άλλοι τέσσερις διεκδικούν την πρόκριση στο Eurocup

Μεγάλη “μάχη” θα δοθεί για το ποιες ομάδες, μαζί σε αυτές και ο Άρης, θα πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση του Eurocup. Κι αυτό διότι η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη δεν είναι η μόνη αλλά έχει να αντιμετωπίσει άλλες τέσσερις διεκδικήτριες.

Με πέντε αγώνες να απομένουν ο Άρης έχει ρεκόρ 6-7. Η Τρέντο επίσης το ίδιο ρεκόρ, η Μπούντουτσνοστ 5-8 ρεκόρ, η Λιετκαμπέλις 5-8 ρεκόρ και η Τουρκ Τέλεκομ 4-7 ρεκόρ μετά την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Ουλμ.

Θυμίζουμε πως Άρης και Τρέντο ισοβαθμούν στην 5η θέση, η Μπούντουτσνοστ και την Λιετκαμπέλις ισοβαθμούν στην 7η θέση ενώ λίγο πιο πίσω είναι η Τουρκ Τέλεκομ, που είναι προτελευταία, αλλά σε απόσταση δυο νικών από τις προνομιούχες πρώτες έξι θέσεις του ομίλου.

Το πρόγραμμα από δω και στο εξής είναι:

ΑΡΗΣ (6-7): Έχει να αντιμετωπίσει την Κλουζ (εκτός), την Μπούντσουτσνοστ (εντός), την Μπουργκ (εντός), την Ουλμ (εκτός) και την Τρέντο (εντός).

ΤΡΕΝΤΟ (6-7): Έχει να παίξει με την Τουρκ Τέλεκομ (εκτός) την Σλασκ (εντός), την Κλουζ (εκτός), την Μπούντουτσνοστ (εντός) και τον Άρη (εκτός).

ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ (5-8): Έχει να αγωνιστεί με την Μπουργκ (εντός), τον Άρη (εκτός), την Ουλμ (εντός), την Τρέντο (εκτός) και την Γκραν Κανάρια (εντός).

ΛΙΕΤΚΑΜΠΕΛΙΣ (5-8): Έχει να αναμετρηθεί με την Γκραν Κανάρια (εντός), την Μπουργκ (εκτός), την Τουρκ Τέλεκομ (εκτός), την Σλασκ (εντός) και την Κλουζ (εντός).

ΤΟΥΡΚ ΤΕΛΕΚΟΜ (4-9): Έχει να αντιμετωπίσει την Τρέντο (εντός), την Γκραν Κανάρια (εκτός), την Λιετκαμπέλις (εντός), την Μπουργκ (εντός) και την Σλασκ (εκτός).

To Top