«Άρης και δεν είμαι καλά» αλά ισπανικά… (video)

Μια ήττα δικαιολογημένα προκαλεί προβληματισμό. Ο Άρης πρέπει να σταθεί, να ορθοποδήσει και να προχωρήσει. Για τον κόσμο του, ο οποίος αξίζει πολλά… Aυτός ο κόσμος θέλει να βλέπει την ομάδα πρωταγωνίστρια. Στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο «Νίκος», ο Ισπανός οπαδός του Άρη δεν χάνει την ευκαιρία να διατρανώνει την αγάπη του για τους κίτρινους. Το έχουμε επισημάνει και το έχουμε προβάλλει. Πριν από δυο βδομάδες πήρε μέρος στον ημιμαραθώνιο της Βαρκελώνης, ντυμένος στα κιτρινόμαυρα του Άρη και τραγούδησε, τρέχοντας ένα από τα πιο αγαπημένα συνθήματα των φίλων της ομάδας.

Το… μικρόβιο του Άρη έχει μπει για τα καλά στο αίμα του «Νίκου» που έχει πάρει το όνομα του από τον μεγάλο Νίκο Γκάλη. Είναι περήφανος που υποστηρίζει την ομάδα της Θεσσαλονίκης και το δείχνει όποτε μπορεί. Αυτή τη φορά ένας φίλος του τον «τράβηξε» βίντεο την ώρα που έτρεχε στον απόστασης 21 χιλιομέτρων ημιμαραθώνιο της καταλανικής πρωτεύουσας, να τραγουδά το σύνθημα «Άρη ολέο ολέο ολέο ολέ, Άρης και δεν είμαι καλά μαζί» παρέα με τον φίλο του, Ζοάν.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι χαρακτηριστικό:  
{youtube}lIoJ8Ya1qyw|640|360|1{/youtube} 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top