«Άρης και Μασάδο θέλουν Ταρζίνο και Ντεφέντι»!

Ο Άρης χρειάζεται ενίσχυση τον Ιανουάριο και θα στραφεί και στην αγορά της Πορτογαλίας, την οποία γνωρίζει καλά ο Μανουέλ Μασάδο. Σύμφωνα, μάλιστα, με τα όσα αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης της Πορτογαλίας ήδη εντοπίστηκαν τρεις παίκτες που ενδιαφέρουν τον Άρη, από τους οποίους ο ένας απάντησε αρνητικά.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον πορτογαλικό Τύπο: «Υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές στην πόρτα της εξόδου της Βιτόρια Γκιμαράες, όπως είναι οι περιπτώσεις των Ροντρίγκο Ντεφέντι και Τιάγκο Ταρζίνο. Ο Άρης του Μασάδο θα ενδιαφερόταν για να πάρει τους δύο παίκτες».

Ο Τιάγκο Ταρζίνο είναι Πορτογάλος, 26 χρόνων επιθετικός και έχει χριστεί διεθνής με τις εθνικές Κ20 και Κ21 της χώρας, έχοντας 100 συμμετοχές με 15 γκολ με την Γκιμαράες.

rodrigo defendi_roma_materiaΟ Ροντρίγκο Ντεφέντι είναι ο Βραζιλιάνος με ιταλικό διαβατήριο κεντρικός αμυντικός της Γκιμαράες, 26 χρόνων επίσης, ο οποίος έχει περάσει χωρίς ιδιαίτερη παρουσία, πάντως, από Τότεναμ, Ρόμα και Ουντινέζε!

Ο τρίτος για τον οποίο ενδιαφέρθηκε ο Μασάδο είναι ο Ρέναν (26 χρόνων Βραζιλιάνος, αμυντικό χαφ). Όπως γράφουν στην Πορτογαλία: «Ο Ρέναν έλυσε το συμβόλαιό του με τη Βιτόρια Γκιμαράες και θα επιστρέψει αύριο στη Βραζιλία αφού απέρριψε μια πρόταση από τον Άρη Θεσσαλονίκης. Ο Μανουέλ Μασάδο ήθελε να τον πάρει μαζί του στην Ελλάδα, αλλά ο παίκτης προτίμησε να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο Ρέναν είχε έρθει στην ομάδα πριν από ένα χρόνο και ο Μασάδο είχε ποντάρει πάνω του την περασμένη σεζόν, αλλά φέτος υποβαθμίστηκε σε δευτερεύουσα επιλογή για το νέο προπονητή, Ρούι Βιτόρια. Ο Βραζιλιάνος μέσος ήταν βασικός σε μόλις τρεις αγώνες».

To Top