ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης και Μπαράλες: Δεν είναι η πρώτη φορά… (video)

Το όνομα του Χερόνιμο Μπαράλες βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα του Άρη για την επίθεση και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό…

Όπως διαβάσατε χθες το βράδυ από το PRESSARIS, ο Αργεντινός επιθετικός είναι ένα από τα ονόματα που απασχολούν τον Άρη, καθώς είναι δεδομένη η επιθυμία των “κιτρινόμαυρων” για ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσής τους, με ένα καθαρόαιμο σέντερ φορ.

Ο 33χρονος φορ, όμως, δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον Αστέρα Τρίπολης και για να έρθει στον Άρη θα πρέπει είτε να μείνει ελεύθερος, είτε ο Άρης να τα βρει με τους Αρκάδες και να πληρώσει χρήματα για την αποδέσμευσή του. Το σίγουρο είναι πως και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει αυτή την μεταγραφή, καθώς αναγνωρίζει πως ο Άρης έχει περισσότερα να του προσφέρει αγωνιστικά, απ΄ότι η ομάδα της Τρίπολης.

Ο Μπαράλες είχε απασχολήσει τον Άρη και τον Ιανουάριο του 2018, όταν οι “κιτρινόμαυροι” εξέταζαν την περίπτωσή του για την επίθεση, όμως η πορεία του εκείνη την τριετία μετά την πώλησή του από τον Αστέρα Τρίπολης το 2015 ήταν καθοδική με αποτέλεσμα να υπάρχουν ενδοιασμοί και να μην προχωρήσει η μεταγραφή.

Λίγους μήνες αργότερα, το καλοκαίρι, επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Λαμίας, με τον οποία πέτυχε 11 γκολ σε 30 ματς. Εκεί, είχε μία εξαιρετική συνεργασία με τον Φακούντο Μπερτόγλιο.

Την επόμενη σεζόν, 2019/20, επέστρεψε στον Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο έχει πετύχει συνολικά, 48 γκολ σε 121 ματς.

 

To Top