ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Άρης και ΟΦΗ στην ίδια μοίρα…”

Για την εικόνα του ΟΦΗ μίλησε ο πρώην αρχηγός των Κρητικών Κώστας Κωνσταντινίδης, ενώ αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα που ξεκινάει στη Φούτμπολ λιγκ

Όπως είπε μεταξύ άλλων στο athletic radio:

Για την καθυστερημένη έναρξη του πρωταθλήματος: «Είναι απαράδεκτο το ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα το πρωτάθλημα γιατί τα θύματα είναι οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές. Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Να μην γνωρίζουν πότε θα ξεκινήσουν και να μην μπορούν να κάνουν προγραμματισμό με αποτέλεσμα να έχει αντίκτυπο στην απόδοση και την εικόνα της ομάδας».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΟΦΗ: «Η διάρκεια του πρωταθλήματος μας δείχνει άλλα πράγματα. Μπορεί ο ΟΦΗ να δημιουργηθεί στην συνέχεια ώστε να τον βολεύει να παίζει διαφορετικό ποδόσφαιρο. Οι ομάδες θα παίζουν κλειστά στο «Γεντί Κουλέ» και μπορεί να είναι πιο εύκολα εκτός έδρας. Δεν μου αρέσει να αναφέρομαι σε θεωρίες».

Για το πως βλέπει την προσπάθεια του ΟΦΗ: «Την παρακολουθώ, δεν είμαι στην καθημερινότητα του ΟΦΗ. Το πρωτάθλημα θα είναι μεγάλο, σίγουρα η προσπάθεια που γίνεται είναι τεράστια. Προσπαθούν να δημιουργήσουν από το μηδέν. Δεν είναι τίποτα αυτονόητο. Πολλές ομάδες έχουν κάνει την προσπάθεια τους, ο Άρης είναι στην ίδια μοίρα με τον ΟΦΗ και έχει πάρει παίκτες από μεγαλύτερη κατηγορία».

Για την παρουσία του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο του ΟΦΗ: «Ο Νίκος έχει συνδέσει το όνομα του με τον ΟΦΗ αλλά ήταν σαν παίκτης. Πλέον, είναι επαγγελματίας προπονητής και έκανε μια επιλογή, ίσως περισσότερο το έκανε από συναισθηματικούς λόγους. Μην ξεχνάμε ότι ο ΟΦΗ είναι ένα ελκυστικό όνομα»

To Top