Άρης και Πρίφτης συζήτησαν και το θέμα της απουσίας του λόγω Μουντομπάσκετ

Θέμα συζήτησης στο χθεσινό ραντεβού του Δημήτρη Πρίφτη με τους ανθρώπους του Άρη αποτέλεσε και η παρουσία του στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας, ως ένας εκ των συνεργατών του Φώτη Κατσικάρη στο επερχόμενο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας.

Ο Έλληνας τεχνικός θα πρέπει να απουσιάσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και φυσικά δεν θα είναι σε θέση να επιβλέψει την προετοιμασία του Άρη από το ξεκίνημα της εφόσον βέβαια αναλάβει τα ηνία των κίτρινων.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου όμως οι υποχρεώσεις του Πρίφτη με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκινούν αρκετά νωρίτερα.

Στις 22 Ιουλίου η Εθνική αναχωρεί για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Θα επιστρέψει στην Αθήνα μερικές μέρες μετά και στη συνέχεια θα πάρει μέρος σε διάφορα τουρνουά εκτός Ελλάδας.

Αυτό σημαίνει ότι όλο αυτό το διάστημα θα πρέπει να απουσιάσει όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η συνεννόηση ανάμεσα σε έναν προπονητή και τους παράγοντες της ομάδας γίνεται τηλεφωνικά.

Σε περίπτωση που ο Πρίφτης είναι ο νέος προπονητής του Άρη θα βρεθεί η φόρμουλα και ο τρόπος προκειμένου να προχωρήσουν εξ αποστάσεως τα θέματα της ομάδας και να “τρέξουν” οι εξελίξεις στον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν.

 

To Top