ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άρης και Σανικίτζε είχαν συμφωνήσει εδώ και μέρες – Το PRESSARIS αποκαλύπτει γιατί καθυστέρησε η ανακοίνωση

Με τον Βίκτορ Σανικίτζε οριστική συμφωνία του Άρη υπάρχει εδώ και πολλές μέρες. Ανακοινώθηκε σήμερα γιατί οι κίτρινοι σεβάστηκαν την επιθυμία του παίκτη να διαπραγματευτεί την ελευθερία του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού! Το PRESSARIS έχει τις λεπτομέρειες…

Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ξεκινάνε και όλες οι ομάδες της Ευρώπης παίζουν… μπάλα στο Foxbet.gr. Μπείτε και διαβάστε τα πιο εγκυρα νέα, τα δείτε τα κορυφαία στατιστικά και ακολουθήστε τα δυνατότερα προγνωστικά. 

Πολλοί αναρωτιόνταν γιατί ο Άρης δεν είχε ανακοινώσει τον Σανικίτζε, από τη στιγμή που υπήρχε συμφωνία. Οι προ ημερών δηλώσεις του Ιταλού ατζέντη του παίκτη δεν μιλούσαν για διαφωνία, αλλά για όχι οριστική συμφωνία και δεν προκάλεσαν κανέναν… τριγμό  στον Άρη, διότι πολύ απλά όλοι γνώριζαν για ποιο λόγο δεν έπρεπε να υπάρξει ακόμα ανακοίνωση.

Τα δικαιώματα του Σανικίτζε στο ΝΒΑ τα έχουν οι Σαν Αντόνιο Σπερς. Ο Γεωργιανός φόργουορντ του Άρη ήθελε να γίνει φρι έιτζεντ, να τον αποδεσμεύσουν οι Σπερς, ώστε αν ποτέ προκύψει περίπτωση να παίξει εκεί – στις λίγες πιθανότητες που υπάρχουν, κάτι που γνωρίζει και ο ίδιος – να μπορεί να διαπραγματευτεί μόνος του την ομάδα που θα παίξει. Αυτή η διαδικασία και οι συζητήσεις των εκπροσώπων του Σανικίτζε με τους Σπερς ήταν η αιτία που δεν ανακοινωνόταν η συμφωνία με τον Άρη και τίποτα περισσότερο.

Δεν υπήρξε ποτέ καμία εμπλοκή, καμία διαφωνία, καμία “στραβή” που θα χαλούσε την συνεργασία των δύο πλευρών, γι’ αυτό άλλωστε και το PRESSARIS ποτέ δεν ανέφερε κάτι τέτοιο.

Οριστική συμφωνία με τους Σπερς δεν έχει επιτευχθεί ακόμα από την πλευρά Σανικίτζε για την ελευθερία του στο ΝΒΑ, ωστόσο πάρθηκε η απόφαση να μην περιμένουν άλλο ο Άρης και ο Γεωργιανός για το τι θα συμβεί στην Αμερική και έτσι ανακοινώθηκε η απόκτησή του.

To Top