Άρης και στο Καστελόριζο! (video)

Ο Άρης υπάρχει παντού. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί είδηση για μία ομάδα με το μέγεθος του Άρη, αλλά η παρακάτω ιστορία τουλάχιστον εντυπωσιάζει.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρέθηκε πριν από μέρες στο Καστελόριζο, για τα γυρίσματα της εκπομπής «Όμορφος Κόσμος», όπου και μίλησε με τον κόσμο και συνάντησε κατοίκους του νησιού.

Στην εκπομπή που προβλήθηκε μία εβδομάδα πριν, ο παρουσιαστής της εκπομπής κάποια στιγμή μίλησε και με ένα αρχαιολόγο, ο οποίος κατάγεται από την Καβάλα, αλλά μένει πια στο νοτιοανατολικότερο άκρο της Ευρώπης (είναι το Καστελόριζο).

Ο εν λόγω αρχαιολόγος μίλησε για τη ζωή του στο Καστελόριζο, αλλά και για την ομάδα του, τον Άρη! «Αρειανάρα είμαι, τι άλλο να είμαι», σχολίασε ο ομιλών, για να πάρει την απάντηση του παρουσιαστή: «Γίνε Άρης να γουστάρεις».

Μάλιστα στο συγκεκριμένο επεισόδιο ο Αρναούτογλου επισκέπτεται ένα σπήλαιο μέσα στη θάλασσα, στο οποίο κατοικεί 80 χρόνια μία φώκια την οποία οι κάτοικοι του νησιού – περίπου 400 τον αριθμό- ονόμασαν Άρη! Το σπήλαιο ονομάζεται μπλε σπηλιά κι αποτελεί ένα από τα αξιοθέατα του Καστελόριζου το οποίο αξίζει κάποιος να επισκεφτεί. Άρης παντού, λοιπόν, Άρης και στο Καστελόριζο…

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή “Όμορφος Κόσμος”:

To Top