Άρης και Ταπούτος έδωσαν τα χέρια και… χώρισαν σαν φίλοι!

Ο πρώτος διακανονισμός επιτεύχθηκε! Ο Άρης τα βρήκε σε όλα με τον Χρήστο Ταπούτο για την αποπληρωμή της οφειλής των 100.000 ευρώ προς το πρόσωπό του, όμως μέσα από την συζήτηση με τον Λευτέρη Αρβανίτη προέκυψε ουσιαστικά και το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών!

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS, προέκυψε οριστική συμφωνία στη συνάντηση Αρβανίτη – Ταπούτου για τον τρόπο αποπληρωμής και το “κούρεμα” της οφειλής. Συγκεκριμένοι όροι της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστοί. Ο πρώτος διακανονισμός επιτεύχθηκε και πλέον η ΚΑΕ προχωράει στις επόμενες υποθέσεις, άλλες πιο εύκολες, άλλες πιο δύσκολες.

Σημαντικό στοιχείο που προκύπτει από την σημερινή συνάντηση είναι πως δεν πρόκειται ο Ταπούτος να παραμείνει του χρόνου στην ομάδα. Ο Άρης δεν μπορεί να κάνει πρόταση στον 30χρονο φόργουορντ για να τον πείσει να μείνει και τρίτη χρονιά, γιατί είναι εκτός των οικονομικών δυνατοτήτων και ήδη ο Ταπούτος έχει προτάσεις στα χέρια του που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να ανταγωνιστούν οι κίτρινοι. Είναι και σε μια ηλικία που νιώθει έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του, σε μια ομάδα του εξωτερικού και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα παίξει ή στην Ισπανία ή στην Γερμανία.

 

To Top