ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Άρης και Ταυλαρίδης… συζητιούνται στο Διαιτητικό Δικαστήριο

Η ΕΠΟ είχε ενημερώσει για τις υποθέσεις που θα απασχολήσουν το διαιτητικό δικαστήριό της στη σημερινή συνεδρίαση που . Και μέσα σε αυτές υπάρχει… Άρης.

Πιο συγκεκριμένα, θα εκδικαστεί η έφεση των κιτρινόμαυρων για την απόφαση υπέρ του Αντρέου Γκουεράου από την επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών, αλλά και η, επίσης, έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την υπόθεση με τον Στάθη Ταυλαρίδη. Μάλιστα κατά του παίκτη και υπέρ των «πράσινων» θα παρέμβει και η Super League!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι την Μ. Τρίτη 11/4/2017 και ώρα 15:30 θα συνεδριάσει το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου και θα ασχοληθεί με τις παρακάτω υποθέσεις:

-Έφεση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κατά  της υπ’ αριθμ. 134/2017 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ και του ποδοσφαιριστή ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΚΟΥΕΡΑΟ ΜΑΪΟΡΑΛ (Εξ αναβολής).

-Έφεση της ΠΑΕ ΑΕΛ  ΚΑΛΛΟΝΗΣ κατά της υπ΄αριθμ. 205/2017 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ και του προπονητή ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΛΑΧΟΥ (Εξ αναβολής).

-Έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ’ αριθμ. 114/2017 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ και του ποδοσφαιριστή  ΤΑΥΛΑΡΙΔΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.

-Πρόσθετη παρέμβαση της SUPER LEAGUE  Ελλάδος κατά του ποδοσφαιριστή ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗ και υπέρ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

To Top