ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Άρης και Eurocup με “κοινά θέλω” και πολλά μηνύματα

Ο Άρης βρίσκεται σε συζητήσεις μεταξύ ΚΑΕ και των εταιριών που στηρίζουν χορηγικά την “κιτρινόμαυρη” προσπάθεια και η συμμετοχή στο Eurocup εκλαμβάνεται ως δεδομένο δείχνοντας ότι κανένα δίλημμα δεν υφίσταται στην παρούσα φάση…

Είναι μια συγκυρία με ξεκάθαρα δεδομένα. Ο Άρης εκτιμά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση στάθηκε αρωγός στην επιστροφή της ομάδας στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, στοιχείο πολύ “δυνατό”.

Επίσης, το σύστημα διεξαγωγής του Eurocup είναι απολύτως αποδεκτό και από τον Γιάννη Καστρίτη καθώς εκτιμά ότι το κύρος της διοργάνωσης, παράλληλα με τους δύο αγώνες την εβδομάδα, ωφελούν στην προσέγγιση παικτών υψηλής ποιότητας αλλά με χαμηλό κόστος, όπως με την περίπτωση του Ρόνι Χάρελ.

Παρότι ο Άρης έχει το μικρότερο μπάτζετ από τις 20 ομάδες που πήραν μέρος φέτος στο Eurocup ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και προκρίθηκε στα πλέι οφ, όπου θα διεκδικήσει κόντρα στην Προμετέι, στις 6 Μαρτίου την πρόκριση στα προημιτελικά.

Επίσης, η εικόνα του γεμάτου Nick Galis Hall και η εκπληκτική ατμόσφαιρα, που επικρατεί σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι έχουν προκαλέσει τον θαυμασμό των αντιπάλων, οι οποίοι έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για τις συνθήκες, που συνάντησαν.

Όλα αυτά τα μηνύματα δεν έχουν περάσει απαρατήρητα και στα υψηλότερα κλιμάκια της Ευρωλίγκας στην Βαρκελώνη και με δεδομένο πως σταδιακά αρχίζει ο σχεδιασμός για το Eurocup της νέας σεζόν, η διοργανώτρια αρχή  συμπεριλαμβάνει τον Άρη στο πλάνο της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

To Top