ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Άρης και WATT+VOLT συνεχίζουν μαζί

Άρης και WATT+VOLT συνεχίζουν μαζί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Κ.Α.Ε ΑΡΗΣ, ανακοινώνει την συνέχεια της συνεργασίας με την WATT+VOLT, έναν από τους μεγαλύτερους ενεργειακούς παρόχους στην Ελλάδα! Η εταιρεία, που πλέον αποτελεί κομμάτι της Αρειανής οικογένειας, θα προβάλλει ακόμα μια χρονιά το λογότυπο της στον αθλητικό εξοπλισμό (προβολή στην εμπρός όψη στο παντελονάκι) της ομάδας!

Η WATT+VOLT, αποδεικνύει έτσι έμπρακτα τη στήριξη της στον Αυτοκράτορα του Ελληνικού μπάσκετ, την  προσπάθεια της Διοίκησης αλλά και του φίλαθλου κόσμου της ομάδας, για να επανέλθει ο ΑΡΗΣ στη θέση που του αξίζει!

Η WATT+VOLT, μια καινοτόμος εταιρεία που εξελίσσεται συνεχώς και προσαρμόζεται στις νέες ανάγκες που προκύπτουν στο χώρο της ενέργειας, θα είναι δίπλα σε όλη την οικογένεια του ΑΡΗ, στηρίζοντας με προσαρμοσμένες ενέργειες, τον Α.Σ. αλλά και τα μέλη της οικογένειας του ΑΡΗ με εξατομικευμένες προσφορές και προτάσεις για την ενεργειακή του κάλυψη!

Στηρίζουμε όλες τις εταιρείες που στέκονται εμπράκτως στο πλευρό του ΑΡΗ μας, αποδεικνύουμε τη δυναμική του Συλλόγου, μεγαλώνουμε την «οικογένεια» του ΑΡΗ!

To Top