ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης καρυδάτος! Κιτρινόμαυρη απόδραση, νίκησε (1-2) Βόλο και αθλιότητες (videos)

Άρης καρυδάτος! Κιτρινόμαυρη απόδραση, ο Άρης νίκησε (1-2) Βόλο και αθλιότητες. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου διαφήμισε το ποδόσφαιρο, ο Μπέος και η αστυνομία το δυσφήμισαν και το τέλος μιας απίστευτης βραδιάς… ροντέο στο Πανθεσσαλικό κατέγραψε ένα πολύτιμο “τρίποντο” για τους κιτρινόμαυρους.

Το ματς στιγματίστηκε από την διακοπή μιας ώρας, μετά τα όσα έκανε η αστυνομία εκτός γηπέδου, αλλά και το… ξύλο και τους τσαμπουκάδες των παικτών του Βόλου, με αποτέλεσμα από το 22′ και έπειτα οι δυο ομάδες να παίζουν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής των Μπερτόγλιο, Μπαριέντος (ήταν αναπληρωματικός) και Γκρίλο.

Ο Άρης έδειξε πάθος και ψυχή, δεν παρασύρθηκε από τις σκοπιμότητες, θα μπορούσε να είχε πετύχει και τρίτο γκολ και κατάφερε να φύγει με ένα σπουδαίο διπλό μέσα από μια φιλική της… εξυγίανσης έδρα.

Κορυφαίοι του ψυχωμένου Άρη οι δυο σκόρερ Εντιαγέ, Ματέο Γκαρσία.

ΜΕ ΜΑΝΤΣΙΝΙ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Για τον Άρη ο Ντάνιελ Μαντσίνι προτιμήθηκε αντί του Μπρούνο Γκάμα και μαζί με τους Φακούντο Μπερτόγλιο, Ματέο Γκαρσία θα είναι η τριάδα πίσω από τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής διατηρήθηκαν οι Τζέγκο, Ντιαγέ, ομοίως και η αμυντική τετράδα με τους Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Γκάνεα όπως και ο Χουλιάν Κουέστα κάτω από την εστία.

Ο Βόλος ήταν εκείνος που καρδιοχτύπησε με το καλημέρα τους κιτρινόμαυρους. Μόλις στο 5′ βαθιά μπαλιά από τον Φερνάντες στον Φαν Βέερτ, ο τελευταίος πέρασε τον Κουέστα που έκανε την έξοδο και πλάσαρε σε κενή εστία, αλλά πρόλαβε ο Φαμπιάνο και με τακουνάκι έδιωξε!

ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ!

Το παιχνίδι διακόπηκε για μια ώρα στο 13′ όταν αρχικά ρίχθηκαν δακρυγόνα από την αστυνομία εκτός γηπέδου, ενώ επικράτησε ένταση στις κερκίδες και στον αγωνιστικό χώρα, όταν και προκλήθηκε σύρραξη των παικτών, μετά τις προκλήσεις τους Μπαριέντος, Γκρίλο και Νόνη σε ρόλο… μποξέρ! Ο Καραντώνης πήγε στα αποδυτήρια για περίπου μια ώρα, ο Μπέος έδωσε… τηλεοπτικό σόου ζητώντας την διακοπή του αγώνα για το καλό του ποδοσφαίρου (εδώ γελάνε…) και το παιχνίδι ξεκίνησε τελικά από το 22′.

ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας, ο Καραντώνης αφού είδε το VAR απέβαλλε τρεις παίκτες. Στον Μπερτόγλιο και στους Μπαριέντος (ήταν αναπληρωματικός) και Γκρίλο. Ο Άρης μπήκε δυνατά, πήρε τον έλεγχο του αγώνα και πίεσε για το γκολ. Καλή στιγμή στο 32′ με τον Μαντσίνι. Ο Βόλος “απάντησε” στο 34′. Ο Φαν Βέερτ πλάσαρε τον Κουέστα, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι!

ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΤΙΑΓΕ ΚΑΙ 0-1

Στο 35′ ο Άρης βρήκε δίχτυα και πήρε κεφάλι στο ματς. Εξαιρετική συνεργασία μεταξύ του Σενεγαλέζου σκόρερ και του Ματέο Γκαρσία, έκαναν το 1-2 και ο Εντιαγέ με εύστοχο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κότνικ (0-1)! Καλή στιγμή για τον Βόλο στο 42′, αλλά ήταν η ώρα του… Κουέστα. Εντυπωσιακή επέμβαση από τον Κουέστα στο σουτ του Φερνάντες! Η μπάλα άλλαξε πορεία, αλλά ο Ισπανός πορτιέρο ενστικτωδώς έσωσε τον Άρη!

 

“ΧΤΥΠΗΣΕ” Ο ΓΚΑΡΣΙΑ, ΜΕΙΩΣΕ Ο ΒΟΛΟΣ

Με το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου το παιχνίδι πήρε άγρια ομορφιά. Ο Ματέο Γκαρσία στο 46′  έκλεψε τη μπάλα από τον Ρίνερ και πλάσαρε ιδανικά τον Κότνικ για να κάνει το 0-2! Όμως δυο λεπτά αργότερα στο 48′ ο Βόλος μείωσε με τον Όρος, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νίνη και αμυντική ασυνεννοησία των παικτών του Άρη (1-2)…

ΙΤΟΥΡΜΠΕ ΚΑΙ ΣΑΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ

Ο Μάντζιος έριξε στο παιχνίδι τους Ιτούρμπε και Σάσα θέλοντας να δώσει περισσότερη ενέργεια, μεσοεπιθετικά και στο κέντρο. Ο Άρης πράγματι απέκτησε περισσότερη φρεσκάδα, πίεσε και στο 69′ έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν σε σέντρα από τον Γκάνεα, κεφαλιά του Καμαρά, η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Κότνικ.

Ο Άρης είχε την δυνατότητα να πετύχει κι άλλο γκολ, με κορυφαία στιγμή στο 85′ όταν ο Ιτούρμπε δεν μπόρεσε να σουτάρει από πλεονεκτική θέση, ο Σάσα νικήθηκε από τον Κότνικ! Το τελικό 1-2 κάτι παραπάνω από δίκαιο, έδωσε ακόμη τρις πολύτιμους βαθμούς, με τον Άρη να φτάνει τους 17 μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης (Ημαθίας
Κίτρινες: Νίνης, Ρομέρο – Καμαρά, Εντιαγέ
Κόκκινες: Γκρίλο, Μπαριέντος – Μπερτόγλιο

Οι συνθέσεις

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Ρομέρο, Γκρίλο, Ρίνερ (81’ Τερεζίου), Τσοκάνης, Νίνης (54’ Ρεγκατέν/65’ Βοϊτκόφσκι), Φερράρι, Όροζ (81’ Σοάρες), Φερνάντες, Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Τζέγκο (64’ Σάσα), Εντιαγέ, Ματέο (76’ Γκάμα), Μαντσίνι (64’ Ιτούρμπε), Μπερτόγλιο, Καμαρά (90’+2’ Σάκιτς).

***Ο προπονητής του Βόλου, Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, δεν ήταν στον πάγκο καθώς συμπλήρωσε την τιμωρία των 15 ημερών από το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

***Κίτρινη κάρτα έδειξε στις καθυστερήσεις του αγώνα στον γενικό αρχηγό του Άρη, Δημήτρη Νιαρχάκο, ο Δημήτρης Καραντώνης.

To Top