Άρης κατά Τάκερ για 50.000 δολάρια!

Η ΚΑΕ έστειλε σήμερα έγγραφο στην ΕΟΚ και τη FIBA με το οποίο ενημερώνει πως ο Πι Τζέι Τάκερ οφείλει να καταβάλλει στην ομάδα το ποσό των 50.000 δολαρίων ως αποζημίωση, για το ότι έφυγε πέρσι χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν. Αυτή τη συμφωνία είχαν κάνει οι δύο πλευρές μετά τη φυγή του Τάκερ, ώστε να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής σε άλλη ομάδα.

Η διοίκηση του Άρη έχει στα χέρια της το συμφωνητικό με τον Τάκερ για την λύση της συνεργασίας. Ο Αμερικανός είχε φύγει πέρσι μόνος του, χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν, ενέργεια που καταγγέλθηκε από την ΚΑΕ.

Στη συνέχεια, ο Τάκερ δέχτηκε πρόταση να παίξει στην Μοντεγκρανάρο (του Σαρόν Ντρούκερ) και οι κίτρινοι προχώρησαν σε συμβιβασμό μαζί του, βάζοντας τον να υπογράψει – και τον μάνατζέρ του, Αντρέ Μπακ – ότι θα πρέπει να καταβάλλει στην ΚΑΕ το ποσό των 50.000 δολαρίων ως αποζημίωση.

Αυτό το έγγραφο έστειλε η ΚΑΕ στην ΕΟΚ και τη FIBA, γιατί μέχρι σήμερα το συγκεκριμένο ποσό δεν έχει δοθεί. Ο παίκτης οφείλει να δώσει αυτά τα χρήματα μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου.

To Top