Άρης με δύο πρόσωπα: 30 τελικές στο “Κλ. Βικελίδης”, μόλις 12 εκτός έδρας!

Δύο διαφορετικά πρόσωπα παρουσιάζει ο Άρης στο φετινό πρωτάθλημα. Την διαφορά κάνει η έδρα. Μέσα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” οι κίτρινοι έχουν κάνει 30 τελικές προσπάθειες για γκολ, έχουν παίξει όμορφο ποδόσφαιρο και έχουν κερδίσει τέσσερις βαθμούς. Εκτός έδρας η κατάσταση είναι αντιστρόφως ανάλογη. Μόλις 12 τελικές, μόλις ένας βαθμός και κακό ποδόσφαιρο.

Για μια νεανική ομάδα όπως είναι ο Άρης είναι φυσιολογικό μέσα στην έδρα της να αποδίδει καλύτερο ποδόσφαιρο. Λίγο – πολύ οι ομάδες που αντιμετώπισε – αυτές που σαν κι αυτόν δεν είχαν εξασφαλίσει αδειοδότηση – είναι στο ίδιο επίπεδο. Με τον ΟΦΗ και την Κέρκυρα οι κίτρινοι έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο, δημιούργησαν ευκαιρίες και χθες ευτύχησαν να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη, κάτι που δεν είχε συμβεί κόντρα στον ΟΦΗ. Και τότε και τώρα (χθες) ο Άρης έκανε 15 τελικές προσπάθειες για γκολ.

Εκτός έδρας συνολικά μετράει τρεις λιγότερες από τον μέσο όρο του στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη είχαν οχτώ τελικές με τον Πανιώνιο και μόλις τέσσερις τελικές με την ΑΕΚ. Και στα δύο παιχνίδια ο Άρης είχε κάτω του μετρίου απόδοση, ίσως γιατί αυτή η νεανική ομάδα ακόμα ψάχνει τα πατήματά της μέσα στο γήπεδο, την ταυτότητά της.

 

To Top