ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης με πίστη και αποφασιστικότητα για το “τρίποντο” κόντρα στον ΠΑΣ

Άρης με πίστη και αποφασιστικότητα για το “τρίποντο” κόντρα στον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες! Η κιτρινόμαυρη ομάδα κατεβαίνει σήμερα (16:00- PRESSARIS LIVE) για τη νίκη στα Γιάννενα για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με τη φόρα από το εμφατικό 5-0 κόντρα στην Λαμία, οι κιτρινόμαυροι θα διεκδικήσουν την νίκη κόντρα στον ΠΑΣ, θέλοντας να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του Μουντιάλ του Κατάρ.

Με δυο παίκτες εκτός αποστολής θα κατέβει στο παιχνίδι σήμερα ο Άρης. Η πιο… ηχηρή απουσία είναι του Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή με απόφαση της διοίκησης, ενώ εκτός είναι και ο Πάπε Σέικ Ντιόπ, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν από τον Άρη!

“Η πίεση είναι ακόμα πάνω μας, μετά από ισοπαλίες με αντιπάλους χαμηλότερου επιπέδου. Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και να διατηρήσουμε πάνω σε αυτό. Θα πρέπει να αποφύγουμε τον… ελληνικό τρόπο αντιμετώπισης της ομάδας, με τα πολλά σκαμπανεβάσματα ανάλογα το αποτέλεσμα. Πρέπει να συνεχίσουμε να κοιτάμε ψηλά” σχολίασε σχετικά ο Άλαν Πάρντιου, ενώ ο Σαλέμ Εμπακατά συμπλήρωσε: “Πρέπει να παίξουμε όπως στο προηγούμενο παιχνίδι. Δηλαδή, με ένταση, με δύναμη και με ταχύτητα! Αυτά είναι στοιχεία, που πρέπει γενικώς να διατηρήσουμε στο παιχνίδι μας ως ομάδα”.

Η αποστολή του Άλαν Πάρντιου αποτελείται από τους εξής παίκτες:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Μάνου Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία, Ζερβίνιο, Γκρέι, Εμπακατά, Ενκουλού, Καμάτσο, Νταμπό, Λουίς Πάλμα, Οντουμπάτζιο, ΠίρσμανΜαζικού, Ετέρμπο, Μαρμαρίδης, Σγούρος.

Με τον Σταματελόπουλο να ξεπερνάει τη γαστρεντερίτιδα και να τίθεται στη διάθεση του Θανάση Στάικου ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Άρη. Στην αποστολή είναι 21 παίκτες οι: Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Πήλιος, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι, Μπαγκαλιάνης, Μπακαδήμας, Μπιλμπάο, Σταματελόπουλος, Τζίμας, Τσάβος, Λιάσος, Μορέιρα, Κύρκος, Τσίρης, Ροσέρο, Παμλίδης, Φοφανά και Μπαλάν.

Εκτός έμειναν ο Καραχάλιος που είναι τιμωρημένος με 4 κίτρινες, αλλά και τραυματίας με κάκωση στον τετρακέφαλο, με θλάσεις οι Κιάκος, Πριορ, Ριένστρα και Αλ. Λώλης, οι μακροχρόνια τραυματίες Κόντε και Λέο και για λόγους τακτικής οι Ν. Λώλης, Μουστάκας και Θ. Βρακάς.

Στο παιχνίδι του Αρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ορίστηκε ο Μαλούτας από την Ημαθία, με τον Τζήλο (Λάρισας) στο VAR. Ο Μαλούτας φέτος επιστρέφει στην πρώτη κατηγορία, καθώς τη σεζόν 2020-2021 είχε υποβιβαστεί από τον Κλάτενμπεργκ και σφύριζε στη Super League 2.

To Top