Χωρίς κατηγορία

Άρης με πίστη, πάθος και έτοιμος για την αντεπίθεση! Πρώτη σέντρα με το βλέμμα στο "αύριο"!

Ποιος θα μπορούσε να πιστέψει ότι ο Άρης με τη συμπλήρωση 100 χρόνων ιστορίας θα ξεκινούσε  έναν “Γολγοθά”, πραγματική αντεπίθεση από τη Γ’εθνική…

Στις 17:00 (PRESSARIS-LIVE) οι κίτρινοι υποδέχονται την Καστοριά στην πιο δύσκολη περίοδο ΟΛΗΣ  της ιστορίας του. O Άρης βλέπει την ίδια ώρα το “αύριο” θέλοντας να κάνει τη δική του επανεκκίνηση…

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έχει την σκληρή πραγματικότητα να κατεβάσει μια αποστολή 17 παικτών, από την οποία δεν λείπει η πίστη, το πάθος και σύμφωνα με τις δηλώσεις του  57χρονου τεχνικού ή ετοιμότητα!

Μια θέση είναι αυτή που ουσιαστικά παίζεται για την ενδεκάδα που θα παρατάξει.  Πιο συγκεκριμένα σε εκκρεμότητα παραμένει ο παίκτης που θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής και τη διεκδικούν οι Λιόνης και Ντούγκα. Ο Μπαιμάκης τερματοφύλακας, οι Ψυχογιός και Λιόλιος στα άκρα της άμυνας, Γιαννίτσης και Γκόλιας στόπερ, Λεμονής, Σουνάς αμυντικά χαφ, Σταυρόπουλος στα δεξιά, Καπνίδης και Ρένια στην επίθεση.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από 17 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Μπαϊμάκης, Ιακωβίδης, Ψυχογιός, Λιόλιος, Λιόνης, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Λεμονής, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Ρένια, Καπνίδης, Ντούγκα, Μαζουλουξής, Βασιλόπουλος, Χουζούρης, Συμεωνίδης».

Χωρίς τους τρεις Ισπανούς θα παραταχθεί η Καστοριά στο Κλεάνθης Βικελίδης, καθώς δεν έχουν εκδοθεί ακόμα τα δελτία των Καρντόσο, Σάντσεθ και Χιμένεθ.

Η αποστολή έχει 22 ποδοσφαιριστές: Τσοτουλίδης, Κοκκινίδης, Σουμέλας, Αθανασιάδης, Μπαϊρακτάρης, Σαββαϊδης, Μπορόζης, Παπαδόπουλος, Τσόπρας, Γανόλης, Χριστοφορίδης, Σπανός, Καλαϊτζίδης, Σαπανίδης, Τσαμασλίδης, Ντάμζι, Καραθάνας, Μηλιάτης, Γεωργιάδης, Φράγκος, Τούλιος και Δημητριάδης.

Το παιχνίδι του Άρη απέναντι στην Καστοριά που θα διεξαχθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης ορίστηκε να το διευθύνει ο Γιώργος Βρέσκας από την Ημαθία με βοηθούς τους Μιχάλη Κελεσίδη (Ημαθίας) και Αθανάσιο Παπαδάκη (Ημαθίας), ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Αντώνης Ζήλος (Λάρισας).

To Top