ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Άρης με όρεξη και διάθεση παρά την κούραση, νίκη στο πρώτο φιλικό (1-0) με την Μακάμπι Χάιφα (videos)

Ο Άρης “έγραψε” τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά ενόψει της νέας σεζόν, στο πρώτο του φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο την Μακάμπι Χάιφα στο γήπεδο της Ναζαρέτ. Το τελικό 1-0 με νίκη του Άρη περνάει σίγουρα σε δεύτερη μοίρα, ενώ σε ένα τέτοιο παιχνίδι, δεν μπορεί κανείς να βγάλει κάποια άμεσα συμπεράσματα…

ΙΣΡΑΗΛ αποστολή PRESSARIS

Ήταν ένα παιχνίδι που χωρίστηκε σε τρία 30λεπτα, δίνοντας την ευκαιρία στις δυο ομάδες να βγάλουν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα. Γίνονταν αλλαγές τύπου… μπάσκετ (εναλλαγή παικτών στο μέσα-έξω), τονίζοντας το χαρακτηριστικό μιας συνάντησης που θύμιζε περισσότερο μια δυνατή προπόνηση.

Σε ότι αφορά τον Άρη, η προσοχή έπεσε περισσότερο στην διάθεση και την όρεξη των ποδοσφαιριστών… Είναι γεγονός ότι σε αυτόν τον τομέα, o Τόλης Τερζής πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος.

Παρά το κουραστικό ταξίδι που προηγήθηκε για τους κιτρινόμαυρους από Θεσσαλονίκη στο Τελ Αβίβ, στη Χάιφα και στη συνέχεια στη Ναζαρέτ, όλοι όσοι αγωνίστηκαν έδειξαν ιδιαίτερο ζήλο και διάθεση, κοντράροντας στα ίσια την πρωταθλήτρια Ισραήλ. Ξεχώρισαν σίγουρα κάποιες ατομικές ενέργειες, αλλά μέχρι εκεί…. Άλλωστε η ομάδα έχει λίγες προπονήσεις συνολικά μαζί, ενώ κάποιοι από τους παίκτες μόλις μια ή και δυο…

Οι κιτρινόμαυροι θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει με Γκρέι και Νταμπό στις καλύτερες στιγμές τους, ενώ ο Κουέστα έδειξε να είναι με τη… φόρα από το περσινό πρωτάθλημα, όντας σε εξαιρετική κατάσταση… Ο Νταρίντα με την γνωστή του ποιότητα ξεχώρισε, όπως και ο Πάλμα με κάποιες ατομικές του ενέργειες. Για πρώτη φορά έπαιξαν με τα κιτρινόμαυρα και οι νέες μεταγραφές Ματαρίτα, Πάβισιτς.

Το κιτρινόμαυρο γκολ (1-0) μπήκε στο 80′ του φιλικού από την άσπρη βούλα, πέναλτι που κέρδισε ο Εμπακατά.

Ο Τόλης Τερζής ξεκίνησε την ενδεκάδα του Άρη: Κουέστα, Εμπακατά, Οντουμπάτζιο, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Νταμπό, Ντουκουρέ, Νταρίντα, Χριστοδουλόπουλο, Πάλμα και Γκρέι.

Έπαιξαν ακόμη οι: Ρ. Σγούρος, Παναγίδης, Ματαρίτα, Πάβισιτς, Τσέρα, Τανούλης, Η.Σγούρος, Καραμανλής, Μπεκιαρίδης.

To Top