ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Άρης… να γουστάρεις! Ισόπαλος (1-1) αλλά πολύ καλύτερος από Παναθηναϊκό!

Πολύ καλύτερος από το τελευταίο φιλικό ο Άρης, έμεινε πίσω στο σκορ στο 14΄, ήταν όμως πολύ καλύτερος του Παναθηναϊκού και έφτασε στην ισοφάριση, με τον αρχηγό του, Ανδρέα Τάτο στο 69΄, στο πέμπτο φετινό φιλικό με ομάδα της Σούπερ Λίγκα!

Το δυνατό ξεκίνημα του Άρη στο ματς, δεν είχε αντίκρισμα. Μόλις στο 6΄οι “κιτρινόμαυροι” έφτασαν μία ανάσα από το γκολ, αλλά ο Ιντζίδης δεν μπόρεσε να βάλει την προβολή μετά το τακουνάκι-γύρισμα του Καπνίδη στη μικρή περιοχή. Κόντρα στη ροή του αγώνα, μέχρι εκείνο το σημείο ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 14΄με τον Ρινάλντι, να εκμεταλλεύεται ολιγωρία της άμυνας του Άρη και με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από κόρνερ του Μέστο, να ανοίγει το σκορ. Στο 26΄ο Διούδης αρνήθηκε το γκολ στον Ρινάλντι, αποκρούοντας εντυπωσιακά το σουτ που δοκίμασε ο παίκτης των “πρασίνων”, εντός της μεγάλης περιοχής.

Οι “κιτρινόμαυροι” ανέβασαν ρυθμό, πιέζοντας τον Παναθηναϊκό. Στο 32΄ο διαιτητής αρνήθηκε χέρι παίκτη του Ζέκα εντός μεγάλης περιοχής. Στο 35΄η πίεση των παικτών του Άρη, έδωσε σπουδαία ευκαιρία για την ισοφάριση. Ο Ανάκογλου έκλεψε έδωσε εξαιρετικά στον Ντούνη, αυτός δεν πρόλαβε να τσιμπήσει την μπάλα μόνος απέναντι στον Στιλ, ο οποίος απομάκρυνε με διπλή προσπάθεια. Τελευταία μεγάλη φάση του πρώτου ημιχρόνου, το πέναλτι που δεν έδωσε και πάλι ο ρέφερι στο σουτ του Ανακογλου, το οποίο απομακρύνθηκε σχεδόν πάνω στη γραμμή από χέρι αντιπάλου.

Απίστευτη ευκαιρία για τον Άρη με τη… σέντρα στο δεύτερο μέρος. Στο 50΄ σέντρα του Βουτσιά, προσπάθησε λάθος να απομακρύνει ο Μολέδο, κρέμασε τον Στιλ, που με τα ακροδάχτυλα, έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και κόρνερ! Προηγήθηκε η… προειδοποιητική βολή με τον Μιλούνοβιτς να μην μπορεί σε τετ α τετ με τον Βλαχοδήμο Οδ. στο 67΄να σκοράρει και ακολούθησε η ισοφάριση! Ο Ίλιτς “ζάλισε” τον Μολέδο στο 68΄, κέρδισε το πέναλτι με τον Ανδρέα Τάτο να είναι εύστοχος και να φέρνει στο 69 στα ίσια (1-1) το ματς! Στα επόμενα λεπτά δεν διαφοροποιήθηκε η εικόνα με τον Άρη να πιέζει ωστόσο για το νικητήριο τέρμα, δίχως ωστόσο να το πετύχει. Το ισόπαλο σκορ έμεινε μέχρι τέλους.

ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Διούδης (75΄Αναγνωστόπουλος), Μπούρμπος (46΄Βουτσιάς), Τσουμάνης, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Ανάκογλου (46΄Μιλούνοβιτς), Αντρέου (76΄Παυλίδης), Ρόβας (60΄Νέτο), Καπνίδης (46΄Ίλιτς), Τάτος (83΄Ντογος), Ντούνης (77΄Τζανακάκης)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Α. Στραματσόνι): Στιλ (62΄Βλαχοδήμος Π.), Χουχούμης (46΄Χουχούμης), Κουτρουμπής, Ρέις, Ιμπάρμπο (89΄Χαρζηγιοβαννής), Ζέκα (89΄Αγγελόπουλος), Λέτο (46΄Βλαχοδήμος Π.), Βιγιαφάνες, Λεντέσμα (74΄Στάϊκος), Μεστο (62΄Μαρινάκης), Ρινάλντι

To Top