ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης να… γουστάρεις και νίκη με 3-0 επί της Βέροιας

Σπουδαία νίκη με κέρδη βαθμούς και ψυχολογία πέτυχε ο Άρης με σκορ 3-0 επί της Βέροιας  στο γήπεδο της Νέας Ραιδεστού στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Κ17.

Η ομάδα το Τάσου Θέου προηγήθηκε με γκολ του Ντουνιά στο 40′ αφού εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Σμυρλής (1-0).  Η κιτρινόμαυρη ομάδα είχε ελαφριά υπεροχή στο πρώτο μέρος, ωστόσο το παιχνίδι ήταν ανοικτό με φάσεις και στις δυο εστίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι κίτρινοι ανέβασαν στροφές και πήραν με πολύ καλή εμφάνιση την νίκη. Οι παίκτες των κίτρινων  εκμεταλλεύτηκαν τους κενούς χώρους που άφηνε η Βέροια, βγήκαν σωστά στην αντεπίθεση και δημιούργησαν τουλάχιστον τρεις επικίνδυνες καταστάσεις προς την αντίπαλη εστία.

Στο 73’ο Παυλίδης έκανε το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ο Βασιλειάδης απέκρουσε δύσκολα στη γωνία του και ο Σμυρλής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (2-0).

Στο 87’ο Κύρκος έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα! δοκίμασε το πόδι του από μακριά, η μπάλα πήρε φαλτσαριστή τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Βασιλειάδη (3-0).

Η Βέροια από το 72’, έπαιζε με δέκα παίκτες. Ο Ράδης μάρκαρε αντικανονικά τον Μηλιάτη και αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα

ΑΡΗΣ: Πετράκης, Χουζούρης, Μπάμπης, Ντουνιάς, Σαρλής, Μαρινόπουλος (56’ Καραμβαλάσης), Σμυρλής (78’ Ράπτης), Βασιλούδης, Ιγνατίδης (46’ Μηλιάτης,84’ λ.τραυμ. Κύρκος), Τόπσης (68’ Παυλίδης), Λαδόπουλος

Βέροια: Βασιλειάδης, Στριμπίνος, Κουλπαλίδης, Ράδης, Σφύρτσης, Ρογγότης, Παπαδόπουλος, Μάτζιος, Μελικιώτης, Κιορίσης, Γαζόπουλος

 

To Top