ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άρης – Ολίμπια (PRESSARIS – Live, 21:00) στο Παλέ με αγωνιστικό στόχο να μπουν οι τελευταίες… πινελιές!

Ο Άρης υποδέχεται στις 9 το βράδυ την Ολίμπια Λουμπλιάνας στο Αλεξάνδρειο, στον δεύτερο αγώνα του 2ου Nick Galis Cup. Στην ουσία πρόκειται για το πιο δυνατό φιλικό τεστ που δίνει στο στάδιο της προετοιμασίας του και σαφώς η τεχνική ηγεσία το περιμένει πως και πως για να βγάλει τα δικά της χρήσιμα συμπεράσματα.

Πέρα από την λάμψη που έχει το παιχνίδι επειδή εντάσσεται στο πλαίσιο του Nick Galis Cup, υπάρχει και ο αγωνιστικός στόχος. Σαφώς και οι κίτρινοι θα επιδιώξουν να κερδίσουν, ικανοποιώντας τον κόσμο τους, τον ιδιοκτήτη τους, τους ίδιους τους εαυτούς τους.

Για τον Δημήτρη Πρίφτη και τους συνεργάτες τους ο στόχος είναι λίγο διαφορετικός, υπό την έννοια ότι θέλουν να δουν πως θα αντιδράσει η ομάδα με αντίπαλο πιο ποιοτικό από όσους είχε αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα και φυσικά να διαπιστώσουν σε ποιο βαθμό εφαρμόζονται στο γήπεδο, αυτά που δουλεύονται στις προπονήσεις.

Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και ο Πρίφτης θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, για να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και τακτικές με κεντρική ιδέα πάντα την πιεστική άμυνα και τον υψηλό ρυθμό στην επίθεση.

To Top