ΜΠΑΣΚΕΤ

Άρης – Παναθηναϊκός στο Παλέ με το μυαλό στον… Κολοσσό (PRESSARIS, 17:00)

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα (17:00) τον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Basket League, έχοντας ως πρώτο στόχο να καταφέρει να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική εικόνα με κύριο χαρακτηριστικό τη συνέπεια στην άμυνα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Επί της ουσίας οι κίτρινοι θέλουν να “χρησιμοποιήσουν” τον σημερινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό του Ρικ Πιτίνο, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το παιχνίδι στα τέλη του μήνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο.

Ρεαλιστικά, ο Άρης δεν μπορεί να έχει πιθανότητες νίκης απέναντι στον Παναθηναϊκό σήμερα, αλλά μπορεί να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, να δείξει ότι έχει αγωνιστικό σφυγμό και πως είναι μια ομάδα που θέλει και μπορεί να παλέψει μέσα στο παρκέ.

Η απουσία του τραυματία Δημήτρη Φλιώνη αφαιρεί δυνατότητες στο αμυντικό κομμάτι, όμως αυτό που έχει σημασία σήμερα για τον Σάββα Καμπερίδη είναι να δει πως θα αντιδράσει η ομάδα του μετά από ένα διάστημα αγωνιστικής απραξίας ενόψει προφανώς του αγώνα με τον Κολοσσό στο τέλος Φεβρουαρίου.

Άλλωστε οι κίτρινοι από εκείνο το παιχνίδι και όσα γίνουν τον Μάρτιο θέλουν να μαζέψουν νίκες για να αποφύγουν τον υποβιβασμό…

To Top