ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Άρης-Παναθηναϊκός 41-12: Υπερτριπλάσιες οι ευκαιρίες των «κιτρινόμαυρων» στα δύο ματς στο Χαριλάου, αλλά…

Στα δύο ματς που έδωσε ο Άρης στο Χαριλάου τη φετινή σεζόν απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν κυρίαρχος, αλλά και… αναποτελεσματικός.

Στα δύο αυτά 90λεπτα, ένα για την κανονική σεζόν και ένα για τα πλέι οφ, οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν συνολικά 41 ευκαιρίες για γκολ, με τον αντίπαλο να περιορίζεται στις 12. Οι αριθμοί, βέβαια, μπορεί να είναι συντριπτικά υπέρ του Άρη, ωστόσο η ομάδα όχι μόνο δεν κατάφερε σε κανένα από αυτά τα δύο ματς να πάρει τη νίκη, αλλά ούτε να βρει δίχτυα.

Στον χθεσινό αγώνα ο Άρης δημιούργησε πολλές φάσεις, συνολικά 21 ευκαιρίες έναντι 4 του αντιπάλου, με το δοκάρι και τον Διούδη να στέκονται εμπόδια και άλλοτε τους παίκτες του Άκη Μάντζιου να μη σημαδεύουν σωστά και το ματς να λήγει στο 0-0.

Τέσσερις μήνες νωρίτερα στο ίδιο γήπεδο ο Άρης ήταν και πάλι κατά πολύ ανώτερος του Παναθηναϊκού, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να παίρνουν τη νίκη (0-1). Στις 17 Ιανουαρίου οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ (9’) και στη συνέχεια ανεβάζοντας στροφές απείλησαν πολλές φορές την εστία του Διούδη. Η στατιστική έγραψε 20 ευκαιρίες για τον Άρη και 8 για τον Παναθηναϊκό.

Πάντως ότι δεν πήρε ο Άρης στην έδρα του κόντρα στη συγκεκριμένη ομάδα, το πέτυχε με δύο διπλά σε ΟΑΚΑ και Λεωφόρο με νίκες 0-1 και 1-2.

To Top