ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Άρης-ΠΑΟΚ 4-2: Το τελευταίο ντέρμπι με κόσμο και απίστευτο pyroshow (video)

Ήταν 4 Ιανουαρίου του 2020, όταν ο Άρης πάτησε τον ΠΑΟΚ και τον κέρδισε με 4-2, του έσπασε το αήττητο και έδειξε ποιος είναι το αφεντικό της πόλης, όταν το παιχνίδι παίζεται στα ίσια.

Οι κίτρινοι με τον Ένινγκ στον πάγκο πραγματοποίησαν εκπληκτική εμφάνιση. Ο Γερμανός τεχνικός νίκησε κατά κράτος τον Φερέιρα, καθώς με την τακτική του μπλόκαρε όλα τα ατού του ΠΑΟΚ. Ο Άρης έκανε πάρτι στο κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης, με τους οπαδούς του να έχουν δημιουργήσει εκπληκτική ατμόσφαιρα στο τελευταίο ντέρμπι με κόσμο. Μια νίκη που αποκτάει ακόμα μεγάλη αξία, καθώς επιτεύχθηκε με ανατροπή στο σκορ.

Η νίκη εκείνη με 4-2, είναι μια από τις πλέον ιστορικές στο πρωτάθλημα. Και αυτό γιατί σταμάτησε ένα εκπληκτικό αήττητο 51 αγώνων πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ και άλλο ένα σερί 25 αγώνων χωρίς ήττα εκτός έδρας. Ο ΠΑΟΚ έχανε μετά από 22 μήνες.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με τον Σφιντέρσκι στο 10ο λεπτό και είχε άλλες δύο ευκαιρίες για να κάνει δύο τα τέρματά του. Αφού όμως δεν έγινε αυτό, ο Άρης στην πρώτη του ουσιαστικά φάση στο 17’ ισοφάρισε με τον Λάρσον σε μια υποδειγματική αντεπίθεση. Στο 41’ ο Βέλεθ με κεφαλιά έκανε το 2-1 σκορπώντας ντελίριο ενθουσιασμού στις εξέδρες.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Ροζ έκανε το 3-1, ενώ στο 70’ ο Σάσα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Άρη. Ο Μάτος μείωσε στο 77’ αλλά ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο που έμελλε να σπάσει στην έδρα του μεγάλου του

To Top