Άρης – Ρέθυμνο στο Παλέ (17.00) με φόντο την τετράδα

Παιχνίδι “κλειδί” για την πορεία του Άρη προς την κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα είναι το σημερινό (17.00) με το Ρέθυμνο στο Αλεξάνδρειο. Εύκολο παιχνίδι δεν είναι, αλλά οι κίτρινοι έχουν την ποιότητα και τους παίκτες για να μπορέσουν να πάρουν αυτό που θέλουν σήμερα, παρουσία των φιλάθλων τους.

Είναι παιχνίδι τετράδας ξεκάθαρα το σημερινό γιατί και ο Άρης και το Ρέθυμνο είναι ομάδες που έχουν δείξει ότι μπορούν να διεκδικήσουν αυτόν τον στόχο φέτος. Αν ρίξει κανείς μια ματιά στη βαθμολογία, θα διαπιστώσει πόσο κομβικό είναι το σημερινό παιχνίδι, ειδικά αν οριστικά επαναληφθεί ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο.

Οι κίτρινοι σήμερα βρίσκονται στην 6η θέση με ρεκόρ 6-5. Το Ρέθυμνο είναι στη 4η θέση με ρεκόρ 7-5. Ανάμεσά τους είναι ο Απόλλων Πατρών με 6-6.

bath_a1_aris

Εφόσον ο Άρης κερδίσει πιάνει τους Κρητικούς στις επτά νίκες και θα έχει τη δυνατότητα, εφόσον κερδίσει και τον ΠΑΟΚ στην επανάληψη να έχει ρεκόρ 8-5 στον πρώτο γύρο, κάτι που θα του δώσει σαφές προβάδισμα για τη μάχη της τετράδας, αν και ο β’ γύρος είναι πιο δύσκολος για την ομάδα του Πρίφτη.

Το Ρέθυμνο είναι ομάδα που παίζει περίπου στο στιλ του Άρη, έχει παίκτες που αρέσκονται στο γρήγορο τέμπο, στο ανοικτό γήπεδο. Αυτό σημαίνει ότι οι κίτρινοι πρέπει να έχουν 100% συγκέντρωση στις επιστροφές τους, να μην δώσουν πολλά περιθώρια στο Ρέθυμνο να τρέξει και να βρει ρυθμό.

Είναι θετικό ότι ο Πρίφτης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με απουσίες ή τραυματισμούς. Ο Βασίλης Σίμτσακ και ο Όγκο Αντεγκμπόγιε προπονήθηκαν κανονικά τις τελευταίες τρεις μέρες, είναι στην διάθεση του προπονητή τους και θα αποτελέσουν σημαντικές λύσεις ερχόμενοι από τον πάγκο σε αυτό το παιχνίδι.

To Top