ΜΠΑΣΚΕΤ

Άρης σε Παναθηναϊκό: “Ο Μποχωρίδης δεν είναι ελεύθερος”- Μίλησαν Γουλιέλμος-παίκτης

Το θέμα του Λευτέρη Μποχωρίδη αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα και σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να αιωρείται, ως σίριαλ. Κανείς δεν το θέλει. Ούτε ο Άρης, ούτε ο παίκτης, ούτε ο… ενδιαφερόμενος Παναθηναϊκός.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο επίσημος Παναθηναϊκός επικοινώνησε σήμερα με τους ανθρώπους του Άρη, οι οποίοι ξεκαθάρισαν ότι: “Ο Μποχωρίδης δεν είναι ελεύθερος. παραχωρείται μόνο με πρόταση αγοράς”. Η θέση της ΚΑΕ είναι συγκεκριμένη:  “Υπάρχουν εγγυήσεις-συναλλαγματικές για τις οφειλές, ενώ ο Μποχωρίδης έχει ακόμα συμβόλαιο, μιας και δεν κατέβαλλε το «buy out» των 15.000 ευρώ μέχρι τις 25 Αυγούστου”.

Αυτήν την στιγμή ο Παναθηναϊκός δεν δείχνει διατεθειμένος να καταβάλλει χρήματα για να αποκτήσει τον Μποχωρίδη, ενώ στους ανθρώπους του Άρη τονίστηκε από την αθηναϊκή ομάδα, ότι “η συζήτηση ξεκίνησε στην λογική ότι ο Μποχωρίδης είναι ελεύθερος”.

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, όπου πήρε μέρος κανονικά ο διεθνής γκαρντ, έγινε τετ α τετ Μποχωρίδη-Γουλιέλμου στο Αλεξάνδρειο, όπου συζητήθηκαν για μια ακόμη φορά όλα τα δεδομένα, με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ να ξεκαθαρίζει ότι “υπάρχει συμβόλαιο και μπορεί να φύγει εάν το επιθυμεί, μόνο φέρνοντας πρόταση που θα ικανοποιεί τον σύλλογο”, την ώρα που ο παίκτης έδειξε να είναι φοβερά φορτισμένος ψυχολογικά από τις τελευταίες εξελίξεις.

 

To Top