ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης στην… πρίζα για το φινάλε με εγρήγορση, προσέχει τις “παγίδες” για να γράψει ιστορία!

Ο Άρης μπήκε πλέον σε μια εβδομάδα που καλείται να γράψει ιστορία: αύριο υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ, μόλις έξι μέρες πριν από τον τελικό κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό. Δυο αγώνες, όπου η νίκη είναι το ζητούμενο για κάθε… κύτταρο του κιτρινόμαυρου οργανισμού.

“Είναι το ντέρμπι της πόλης και πράγματι τα έφερε έτσι η συγκυρία, ώστε να κρίνεται ο πρωταθλητής από αυτό το συγκεκριμένο! Για εμάς είναι ένα παιχνίδι γοήτρου, στο οποίο θέλουμε τη νίκη. Θέλουμε να νικήσουμε για εμάς, όπως σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια κι όπως γίνεται πάντα στα ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Άκης Μάντζιος για το αυριανό παιχνίδι, ενώ υπογράμμισε με έμφαση: “Μπροστά μας είναι ένα ντέρμπι, στο οποίο θέλουμε τη νίκη. Θέλουμε τη νίκη για εμάς. Δεν έχουμε επιπλέον άγχος ή παραπάνω πίεση σε σχέση με άλλα παιχνίδια, στα οποία επίσης θέλουμε τη νίκη”.

Ο Άρης βέβαια είναι στην… πρίζα για το φινάλε με εγρήγορση, προσέχει τις “παγίδες” για να γράψει ιστορία! Η ΠΑΕ και συγκεκριμένα ο Θόδωρος Καρυπίδης επικοινώνησε με τον διευθυντή της αστυνομίας Θεσσαλονίκης ταξίαρχο Ευάγγελο Μουρτζίνο και τον ενημέρωσε για όλες τις ενέργειες που έκανε ήδη ο επίσημος Άρης και ζήτησε να υπάρχουν αυξημένα μέτρα, πάντα με την ανησυχία να πέσει ο σύλλογος θύμα προβοκάτσιας.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Super 3, σε ότι αφορά τους οργανωμένους: “Επειδή όμως υπάρχουν πολλοί πονηροί και πρόθυμοι να βλάψουν το σύλλογο, καλούμε τον κόσμο να είναι συγκεντρωμένος στο μοναδικό μας σκοπό, την αδιάκοπη και άνευ όρων στήριξη στον ΑΡΗ. Προσέχουμε το διπλανό μας, δεν απαντάμε σε καμία πρόκληση, στηρίζουμε τους παίκτες μας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και περιφρουρούμε το σπίτι μας. Θα υπάρχουν ομάδες περιφρούρησης του συνδέσμου σε όλο το γήπεδο και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να βλάψει την ομάδα. Ωστόσο καλούμε τον κόσμο μας να έχει τα μάτια του 1914 για το παραμικρό”.

Νωρίτερα, η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της είχε αναφέρει: “Tην Κυριακή έχουμε το νου μας και στον διπλανό μας. Απαιτείται αυξημένη προσοχή από τον καθένα μας ξεχωριστά και όλοι μαζί.

 

To Top