«Άρης, όπως λέμε Σίσυφος…»

Με το διαρκές μαρτύριο του Σίσυφου, που σύμφωνα με τη μυθολογία ήταν αναγκασμένος να κουβαλάει ένα βράχο μέχρι την κορυφή του βουνού αλλά πάντοτε του ξανακυλούσε και ξεκινούσε από την αρχή, παραλλήλισε την προσπάθεια του φετινού Άρη ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Γιάτσης.

«Ο Μύθος του Σίσυφου ταιριάζει απόλυτα στον Άρη», ήταν το μοναδικό σχόλιο του τεχνικού των «κίτρινων» μετά την ήττα 3-1 από τον Παμβοχαϊκό, αναφερόμενος προφανώς στο γεγονός ότι η ομάδα αποδεκατίζεται (αντικαταστάθηκε ο Σάμαρτζιτς, αποχώρησαν οι Τερζής, Σαρικεΐσογλου και αναμένεται θα τους ακολουθήσει ο Τακουρίδης) και η προσπάθεια που έκανε το τελευταίο δίμηνο θα πρέπει να ξεκινήσει από το μηδέν.

Εξάλλου, ο προπονητής του Παμβοχαϊκού, Νίκος Ζαλμάς, δήλωσε μετά την επικράτηση της ομάδας του: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη ψυχολογικά, αφού προερχόμασταν από δύο ήττες, αλλά και βαθμολογικά. Θέλαμε να βρούμε πάλι τον καλό ρυθμό μας κι αυτό είναι το πιο σημαντικό, αφού είμαστε μια ομάδα που δεν έχει αλλαγές στο ρόστερ της, ο αντίπαλος μπορεί να μας ‘διαβάσει’ πιο εύκολα και πρέπει να ανεβάσουμε τα επίπεδα της απόδοσης μας ακόμη περισσότερο στο β’ γύρο».

To Top