Άρης… Alert! Αναζητούνται σχέδιο και χρήματα, με αντίπαλο τον χρόνο!

Από την πρώτη στιγμή τα πράγματα ήταν τόσο δύσκολα, όσο και ξεκάθαρα. Έντονη ήταν, είναι και θα είναι η ανάγκη του Άρη για εξεύρεση εσόδων.

Η διοίκηση της ΠΑΕ εδώ και αρκετές μέρες έχει επαφές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με υποψήφιους, χορηγούς, πιστωτές, παίκτες. Η εξεύρεση εσόδων για να μπουν χρήματα στα ταμεία της «κίτρινης» ΠΑΕ είναι το μεγάλο στοίχημα, αλλά όλοι αντιλαμβάνονται ότι τα περιθώρια αρχίζουν και στενεύουν επικίνδυνα, όμως υπάρχει σοβαρός κίνδυνος η κατάσταση να ξεφύγει από τον έλεγχο.

Δημόσια έχει ξεκαθαριστεί ότι στόχος όλων είναι η συμμετοχή του Άρη στη Football League, όμως  ακόμη αναζητούνται σχέδιο και χρήματα, με τον χρόνο να παραμένει ο μεγάλος αντίπαλος.

Ήδη όσο περνούν οι μέρες και η στασιμότητα “σφίγγει” ασφυκτικά τον κλοιό γύρω από το Χαριλάου, οι λέξεις Γ’ εθνική ή “ειδική εκκαθάριση” μπαίνουν πιο δυνατά στο τραπέζι.

Στο πλαίσιο αυτό το πιο πιθανό είναι ότι τη επόμενη εβδομάδα, με πιθανότερη ημέρα την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου από την ΠΑΕ η οποία θα είναι εφ’ όλης της ύλης.

To Top