ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Άρης… non stop για τρεις μήνες, πρώτη ανάσα μετά από 25 παιχνίδια ενόψει των απαιτητικών υποχρεώσεων

Ο Άρης αγωνίζεται non stop στην Ευρώπη από τις αρχές Οκτωβρίου… Συγκεκριμένα από τις 4 Οκτωβρίου και η εβδομάδα αυτή θα είναι η πρώτη χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για τους κιτρινόμαυρους, μετά από τρεις μήνες.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη έδωσε 13 παιχνίδια στο EuroCup, με απολογισμό έξι νίκες και 7 ήττες και 12 αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου το ρεκόρ είναι 6-6. Συνολικά έχει παίξει 25 επίσημες αναμετρήσεις στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, που ολοκληρώθηκε χθες, τελευταία ημέρα του 2023, με το εκτός έδρας ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Να σημειωθεί εδώ ότι στην Ελλάδα υπήρξε μια διακοπή του πρωταθλήματος, το Σαββατοκύριακο 16-17 Δεκεμβρίου, λόγω της διεξαγωγής του All Star Game, στην Καρδίτσα.

Οι κιτρινόμαυροι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μερικές ανάσες, πριν επιστρέψουν στο παρκέ για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, ενόψει του πρώτου παιχνιδιού για το 2024 κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας (06/01), στο “Nick Galis Hall”.

Το 2024, εξάλλου, αναμένεται ακόμη πιο απαιτητικό για τον Άρη, ο οποίος θα έχει υποχρεώσεις σε τρία μέτωπα, Πρωτάθλημα, Κύπελλο και EuroCup και είναι βέβαιο ότι θα φτάσει και πιθανόν να ξεπεράσει τους 50 αγώνες, σε όλες τις διοργανώσεις.

To Top