ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρη γερά, με πάθος και τσαμπουκά το εισιτήριο του τελικού είναι δικό σου! (PRESSARIS LIVE, 19:00)

Η μεγάλη ώρα για τον φετινό Άρη έφτασε! Ο “θεός του πολέμου” υποδέχεται σήμερα (PRESSARIS, 19:00, Cosmpote sport2) την ΑΕΚ, με μοναδικό στόχο την ανατροπή του 2-1 με το οποίο ηττήθηκε στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ, για να σφραγίσει το “εισιτήριο” για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και εκεί να γράψει ιστορία με την κατάκτηση του τίτλου!

Έπειτα από 10 χρόνια οι “κιτρινόμαυροι” είναι ένα ματς μακριά από τον τελικό του θεσμού και έχουν ως μοναδικό στόχο από την αρχή της σεζόν την κατάκτηση αυτού του τροπαίου, που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει όλος ο οργανισμός Άρη, έπειτα από τόσα χρόνια.

Η αποστολή του Άρη μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς σε αντίθεση με την ΑΕΚ παίζει για ένα και μόνο αποτέλεσμα, τη νίκη! Και μάλιστα, με σκορ που θα του δίνει πρόκριση, καθώς ναι μεν πέτυχε ένα (όπως μπορεί να αποδειχθεί) πολύ σημαντικό εκτός έδρας γκολ, όμως θα πρέπει να προσέξει, ώστε αμυντικά να είναι αλάνθαστος.

Ο Μίχαελ Ένινγκ έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του και παρότι υπήρξαν αναποδιές τις τελευταίες μέρες με τραυματισμούς, η “δίψα” γι αυτή την πρόκριση είναι τόσο μεγάλη, όπως και η ψυχολογική “ντόπα” του κόσμου εδώ και μήνες, που κανείς δεν στέκεται στα πρόσωπα, παρά μόνο στην μεγάλη επιθυμία για την συμμετοχή στον τελικό και την διεκδίκηση του τροπαίου!

Ο Ούγκο Σόουζα δεν κατάφερε να είναι έτοιμος για την σημερινή ρεβάνς με την ΑΕΚ και έμεινε εκτός αποστολής από τον Μίχαελ Ένινγκ, όπως φυσικά και ο Φραν Βέλεθ που χάνει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Η αποστολή… πρόκρισης του Άρη:

Cuesta, Ehmann, Τσιλιγγίρης, Rose, Ideye, Bruno Gama, Lucas Sasha, Matilla, Korhut, Larsson, Mancini, Diguiny, Abou Ba, Martinez, Tonso, Sundgren, Duarte, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης.

Το σημερινό ματς ορίστηκε να σφυρίξει ο 37χρονος Ντάνι Μακέλι, με βοηθούς τους Μάριο Ντικς και Χέσελ Στέγκστα επίσης από την Ολλανδία.

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος ορίστηκε 4ος, με τον επίσης Ολλανδό, Γιόακιμ Κάμφιους στο VAR και AVAR τον Πολυχρόνη Κωσταρά.

To Top