ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρη, εσύ θα προκριθείς! Το απέδειξαν στο ΟΑΚΑ οι “κιτρινόμαυροι”, πήραν ψυχολογία ενόψει Κυπέλλου!

Σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο για τον Άρη, απέναντι στην ΑΕΚ που “καιγόταν” για τη νίκη, οι παίκτες του Μίχαελ Ένινγκ απέδειξαν τι μπορούν να καταφέρουν και πήραν ψυχολογία ενόψει του ημιτελικού της Τετάρτης!

Στο χθεσινό ματς του ΟΑΚΑ, συνέβη ότι ακριβώς έπρεπε για να μην φύγει με το “τρίποντο” ο Άρης. Δύο αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο, μία κακή διαιτησία από τον ρέφερι Παπαπέτρου και αποκορύφωμα, ένα πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε στο τέλος η ΑΕΚ, το οποίο ποτέ δεν θα έπαιρνε σε τέτοιο ματς εκτός έδρας ο… Άρης!

Ωστόσο, οι παίκτες του Μίχαελ Ένινγκ πήραν ψυχολογία ενόψει του κρισιμότερου αγώνα της χρονιάς γι αυτούς, την ερχόμενη Τετάρτη κόντρα και πάλι στην ΑΕΚ, αυτή τη φορά για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Διότι πολύ απλά απέδειξαν πως έχουν την ποιότητα και την δυναμική για να αποκλείσουν την ΑΕΚ του Καρέρα για την οποία… χύθηκε αρκετό μελάνι το τελευταίο διάστημα, παρουσιάζοντάς την ως την πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα.

Πλέον, το μυαλό όλων είναι επικεντρωμένο, αποκλειστικά και μόνο, στο ματς της Τετάρτης εκεί όπου πρέπει να ανατραπεί το 2-1 με το οποίο έχασε ο Άρης στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ, για να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου!

Στα λίγα 24ωρα που μεσολαβούν, θα πρέπει όλοι στην ομάδα να “επενδύσουν” στην καλή ψυχολογία που υπάρχει μετά την παλικαρίσια χθεσινή εμφάνιση, για να εμφανιστεί ο Άρης απόλυτα έτοιμος, τόσο στο τακτικό κομμάτι, όσο και στην ψυχολογία που σε τέτοιου είδους ματς παίζει εξαιρετικά σημαντικά ρόλο.

To Top